Sockertoppen Day 2

  • Lite nya blandade grejer!

Jag gillar bra grejer, därför väldigt uppskattat med lite saker från Roberto Vacchi för cyklingen, silkesstrumpor och massa slowcow. Nu har jag blivit rejält taggad på cyklande framöver och får ställa in mig på det när jag kommer hem! 🙂

Kom i säng helt ok tid ändå, kring 03:30 slocknade jag och det var med ett leende. För hade fått väldigt mycket gjort på highlight-filmen som skall visas på avslutningen och ligger stormsteg före vad jag gjorde förra lägret.

  • Inte jätteuppskattat blev vi välkomnade på morgonen!

Klev upp med Bryntesson vid 07:15 och väckte deltagarna med musik, smällar och dans. Skare va, skare va. Så det är ju en inbiten tradition by now, så vi lär hålla låda och fortsätta väcka gänget som vanligt. Filmade under väckningen och bestämde mig gå direkt till frukost därefter. Åt en rejäl tallrik gröt, några koppar kaff och filmade lite smått vid blodsockerkontrollen som var dagens första samling.

  • Lugn förmiddag, tack för det!

Kunde vinka av deltagarna på bussen, idag nämligen går vi delade vägar och jag skall arbeta på mässan i stan. Skickade med några kameror till tunneln också, något jag ej ännu hunnit kolla igenom och är lite rädd för att göra. Helt säker på att det är 90% högst troligen skit 😀 Nejra, vi får se. Säkert något vi kan använda och klippa korta sekvenser ifrån. Kul inspel och variation i bilderna.

  • Diabetesmässan!

Lugn mässa, besökare kom och gick. Snackade med ett gäng föräldrar och diskuterade massor av diabetes. Barklund var också där ifrån ledarna och jag filmade/plåtade lite samtidigt som jag redigerade när tillfälle gavs. En lugnare dans i jämförelse med gänget i Gällö och mycket välbehövligt för mig.

Dock lite surt att precis när jag skulle börja filma, såg jag att jag hade ett kabelbrott och kameran var mindre defekt. Hade inte tillgång till den stora skärmen och fick använda den lilla istället. Bara att gilla läget och arbeta därefter. Fixade en ny på hemvägen och nu var det problemet löst framöver! Se hur länge den kabeln går, bränt igenom 3 st nu på mindre än en månad.. . Ack ack.

  • Fick en härlig bild inskickad från Gällö!

  • Knäppte några bilder åt Slow Cow!

Väl hemma så knäppte jag några reklambilder till Slow Cow, plockade i utrustning och strukturerade lite för nästa aktivitet på lägret. Hade telefonmöte med SandraSki Classics också, bara positivt därifrån och bra jag hann med det idag också!

Jag skall klippa en bröllopsfilm film Sandra & David, lite tight deadline men inge konstigheter och bara 3 minuter med bilder/musik hon fixar.

Sen ser det ut som att jag kommer kunna synka möte med Ski Classics & Apollo Sports nästa vecka när jag reser till Stockholm. Där kommer jag diskutera kommande säsong med Ski Classics och produktion. Synkat samma dag med att ha möte om framtidsplaner med Apollo och utveckling på vårat samarbete. KUL!

Så det har varit lugnt, men ändå inte och jag har väl ändå inte riktigt kunnat ladda batterierna. Men men, det är fullt ös här och jag har ett leende på läpparna! Nu ska jag pyssla lite i mitt kaosade rum och sedan ta mig ner mot middag. Snart knackar kvällsaktiviteten på dörren!

Så kastar ut det här inlägget och återkopplar imorgon igen, eller inatt om jag behöver vila ögonen på nått annat än redigering en snabbis!

Stay balanced, stay focused!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *