Sockertoppen Day 1

DSC_0764

  • 06:11 begav jag mig mot Idre.

Så mot Idre tidig avfärd, var jag redo för, men att få besked sent på kvällen om att det måste redigeras för dagen efter ( idag lördag ) och därför måste gå upp ännu tidigare, Så jag redigerade intro/utro till Sockertoppen innan 06 avfärd och det kom ihop bra. Hade 20 minuter i marginal 🙂

DSC_0767

  •  Såhär såg jag ut när jag anlände till Idre.

DSC_0768

  • Men sanningen var väl lite mer såhär..

Ögon som kisar, huvudvärk och riktigt seg i skallen.

DSC_0770

  • Sockertopparna 2017.

När väl Sockertoppen deltagarna ankom, så var det jag som tog emot dom och visade min entré film jag redigerade en bit innan 05:00 samma morgon 🙂

DSC_0771

  • I love colours.

Med mikrosömn hela dagen, så ligger jag brutalt efter med sömnen och måste lyssna på kroppen. Så tänker inte blogga mer idag, filmat, plåtat, levererat bilder och små nöjd med dagen. Men just nu, fokus på sömn och sedan kunna vara 110% imorgon. Lång dag! Bilder från dagen är publicerade på Robin Bryntesson officiella på facebook.

ZzZZzzZZzzZZzzZZzZ

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *