Sockertoppen Day 1.1

_DSC4300

Dag 1 är nu till ända.. Klockan är 23:15 och jag är ändå ganska pigg.. Men de är ju första dagen då 😉 Måste säga bara en sak, Vilka JÄVLA hjältar dessa deltagare är egentligen. En grundlig inblick i deras liv och vardag under bara första dagen, har gett mig en helt annan syn på diabetes och dess symtomer. Att se dessa unga individer, med Diabetes som kommer följa dom livet ut… Är ändå helt fantastiskt att få se dom glömmer bort sin sjukdom, dom glömmer bort alla bekymmer, dom träffar likasinnade och har bara, bara kul. Jag blir så varm inombords, vilka krigare och kämpar. Vilket läger det här kommer bli.

_DSC4196

Robin som individ har jag varit känn med länge, men han växer nå så fruktansvärt i mina ögon och är nog den mest varmhjärtade personen jag träffat. Otrolig glädje, ledare och förebild för dessa ungdomar. Förstår ni vad han betyder för dessa deltagare? och alla andra som följer Robins historier och framfart i världen. Wow. Mycket starkt att Peter Jihde som haft diabetes i 3,5år, gick ut med det 1/2år sedan och nu är med som frontfigur, otroligt starkt och viktigt för dessa deltagare. Hero!

_DSC4236

Här är gänget då jag hänger med hela dagarna, störtskönt gäng och olika coola individer. Tuffa som krigare och glada som precis ett barn ska va. Jag öser på med beröm för detta läger, kanske låter på kant med beröm.. Men det är verkligen vad de är värda och jag kommer fortsätta. U are the best!


Vi hörs imorgon!

Chaiopaow

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *