T-W Media skapas!

000

  • High & Low gicks igenom som exempel.

High & Low är i särklass det största projektet jag någonsin genomfört och är väldigt stolt över utgången. Diabetes är en sjukdom som dödar 15 000 / dag världen över och vi kände vi behövde göra våran del för diabetes Sverige. Föredraget handlar om hur jag tagit mig dit jag är idag och hur jag efter 6 års sökande, fann ett arbete jag kunde lägga 120 arbetade timmar på under 1 veckas tid.Man säljer sitt liv ”

1

  • Friendsgalan Rasmus, jag & Andreé

17 år gamla grabbar som starta ett projektarbete som blev en omsättning på 100 000 och 1000 ungdomar deltog i våra 2 sittningar. Antimobbningsgala med Friends och Calle Christiansen, idol aktuell på den tiden. Jag fick verkligen mersmak.

3

  • Max Berg, Seba Alón & Julia Karlenäs.

Jag flytta till Karlstad, 3v gick det på universitetet och sedan gav jag upp när tentan kom. Började ta kort och utveckla min portfolio, Max berg till vänster, Seba Alón som var Johnny Depplook a like” och Julia karlenäs som bland annat var modeller. Här började jag bygga på mitt CV genom bilder.

 

5

  • Halloween på Stureplan.

20 personer arbetade utifrån min idé och under Dermaphotos, som jag lyfte för Sturecompagniet och under Halloween. Det blev en succé. Min outfit mitten har jag stått på en högtalare vid Stureplans hetaste klubb och dansat, fullsmäckad kväll och fått betalt. Mäktigt, i tanke med att allt jag sålde var en vision och idé 2v kvar till Halloween.

6

  • Artister som fotograferades i Stockholm.

Jag pratade om hur jag börja få en större portfolio med bilder och ökat intresse för musiken. Träffat fantastiska artister och sett magiska spelningar där jag fotograferat.

Bland annat Summerburst och Gröna Lund som fotograf, otroliga möten, mäktiga spelningar och magiska ögonblick som är sparat i hjärtat.

8

  • Äventyren med Ossy under sommaren, min bästa resa.

Med en flytt till Oslo kraschade mina företagsplaner och Dermaphotos som mitt företag hette, gick i graven. Efter 1 års tid, stack jag på resande fot igen tillsammans med hunden och dokumenterade allt med en goPro. Ossy blev inofficiellt den minsta hunden som bestigit Kebnekaise, men jag fick bära honom ner. ;

11

  • Min kick off med Badtunna, som blev min väg in!

6,5h lång vandring, knä djupt och 60kg packning baktill för att ta mig till stugan på fjället. Under 4 dagar byggde jag min badtunna av material som fanns där eller som jag hade med och allt arbete för att kunna bada varmt under nyårsafton. Uppståndelsen efteråt blev flertal radio stationer, tidningar och olika hemsidor/tidningar om just äventyr. Hyfsat unik idé 😉

 

14

  • Min livs bästa place för hängmatta ever 🙂

Resandet fortsatte och så småningom bestämde jag mig att bara satsa på företaget igen. Bilden är tagen i Eikesdalsvatnet ( Norge ) och ett starkt minne i hjärtat från den här platsen. Laviner gick upp i bergen och solen stekte som en sommardag. Bilden användes sen som marknadsföring för hängmatta-företaget ” Ticket to the moon. ”

17

  • Var jag är idag och komma skall.

Det har varit en otrolig resa och mycket komma skall. Ungdoms OS, VM i skidskytte, träffat svenska eliten på längdskidor och arbetat med världens bästa orienterare,  är några av sakerna som jag hunnit med än så länge.

Nu åker jag mot Finland, imorgon har jag telefonmöte om ett stort arbete i sommar och helgen efter åker jag upp till Jokkmokk för att arbeta under Red Bull, som åkande reporter. Stipendium för ungt-ledarskap i Kristinehamn och sedan blir det 3v semester.

En semester, där jag skall fundera, vad ska bli min galna idé framöver? Vad ska jag satsa på? Spännande.


Även om det är slitigt ibland och många timmar arbete som egen företagare. Är det fantastiskt roligt och finns otroligt med möjligheter, det är bara jag själv som sätter gränserna.

Kreativitet är dyrare än kunskap.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *