Skidtest och filmande

IMAG0739

Morgonen och förmiddagen tillbringades på pikajourika ( eller va f*n  starten platsen hette). Grabbsen drog iväg för att se hur spårläget var inne i skogarna samt ute på sjön. Sjön är snön supermjuk och inte konstigt efter all exponering av väder och vind. Inne i skogarna bättre men stavfästet är fruktansvärt, man skulle gå bäst om man hade såna där bambutrugor från forntida dagar. Vissa tillfällen sjunker staven lång långt ner, man tappar 30 cm stav och då kommer de bli jobbigt :/

IMAG0730

För mig blev det inte mycket skidor, men iallafall massa filmande och foto. Som tidigare nämnt släpper vi småklipp och bilder kontinuerligt, men lägger huvudfokus på den stora produktionen. Aldrig gjort en så seriös produktion, kommer bli musiktajmat hela vägen, berättarröst, intervjuer och massa massa annat kul. Erfarenhet med ett så stort projekt när jag reste, då gjorde jag 51 minuter ifrån 1 månads resa Norge kusten upp med avslutning på Kebnekaise. Ni skall veta att det tar sjukt med tid, filmar man i 30 min räknar man med enkla svängar det är minst 1h 30 min redigering om man vill göra det ordentligt och seriöst. Jag lägger ner själv o kraft för att få det bra, så hoppas på god respons och att verkligen folk tar sig tiden att se hela reportaget utan hopp. Gärna med hörlurar och stor bild för bästa möjliga ”experience”

kingen

Kingen ligger just nu i skrivande stund och vilar, laddar upp med så mycket energi som möjligt medans jag har redigerat hela eftermiddagen. Kl 18 väntar racemöte, skall vell snart börja med maten och väcka Oscar. Känner ändå att det mesta är i fas, vi har allt vi behöver och materialet håller på att bli förberett. Tyvärr är Skoterförbud på banan p.g.a. snöförhållandena, det är botten löst utanför spåret och därför lämnar dom starka rekommendationer att inte köra skoter. Vill inte riskera fastna mitt i ingenstans + gå miste om langningen till Oscar då den är så sjukt viktig i ett sådant lopp.

I be back tonight!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *