Skakiga armar

  • Försöker se sliten ut.

Pysslade generellt hemma med lite olika ting, gjort i ordning en ” wish list ” på egna julklappar som T-W Media kan tänkas behöva investera i inom en snar framtid. Beroende lite på vad jobben blir framöver. Så efter ett gäng kaffekoppar så bedrog jag mig till gymmet. Väl där efter uppvärmning körde jag SkiErg intervaller, följde upp med Rodd intervaller och avslutade med ”intervaller” med säcken på boxning. Väl de avklarat blev det lite olika kroppsövningar och med tunga armar lämnade jag gymmet med en klapp på axeln över ett väl genomfört pass.

  • Ibland är vi vänner, ibland inte!

Som tidigare nämnt, har jag försökt ligga steget före och redan beräknat en hel del för deklarationen som snart stundar. Idag kom jag än längre i försprång med att skicka in en preliminär inkomstdeklaration för 2018. Där måste jag beräkna en preliminär deklaration med inkomst, utgifter och löner. Så med nyfylld energi efter en fin lunch, kunde jag avsluta den och skicka in för kontroll. Roligt att se siffrorna ökar, går in på mitt tredje år som egen företagare och då hoppas jag kunna växa än mer samt en större ekonomisk satsning från min egen sida. 2017 har varit mitt första år med att endast ha mitt företag som inkomst. Det har varit tufft, lärorikt och samtidigt motiverande att utveckla. Med erfarenheten av 2017 kommer jag mot 2018 med mer kunskap och ryggsäcken är som sagt fylld med erfarenhet. Spännande.

  • Leva utan att dö – Peter Jihde och en film om diabetes.

Kl 20:00 sitter jag bänkad för att följa min vän Peter och hans film om diabetes. Så otroligt mäktigt och stolt man blir att det nu äntligen blir både film & gala om det. Klurar på om High & Low ( serien vi gjorde i vintras ) kan ha skakat liv i olika idéer och tankar hos diabetesförbundet. Vilket som ser jag fram emot denna film och även galan, det var på tiden att diabetes får ta plats i rutan och sprida mycket kunskap om sjukdomen!

Skall även ha ett telefonmöte idag om kommande uppdrag. Det är nu officiellt bokat 😀 Så kommer antagligen presentera det imorgon. Tänkte först skriva i detta inlägg, men gör det komplett imorgon och därför kommer kunna ha mer information att presentera. Så nu väntar jag på samtalet och Leva utan att dö kl 20.

Exciting neews to come..

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *