Sista VM dagen

_DSC1737

Blev en fantastisk sista dag på kollen. 25′ personer på plats och man är förbluffad över känslan bakom den här bilden.

IMAG0564

Stod mycket såhär idag och ”hängde” tog bilder påväg ut ifrån skyttet och fångade lite bilder på publiken. Gick lugnt till idag med bildtagningen och man fångade det som behövdes 🙂

_DSC1753

Nästintill spurtstrid, Mr. Bö tog tag i saken sista backen och där hade inte Fourcade något att svara med. Grymt fint race rakt igenom, mycket spänning och kul med ett sista guld för Norge!
_DSC1763

Även så fick Björndalen en vacker avslutning. En fin brons placering och han njöt hela vägen på upploppet vad som kan varit hans sista uppträdande.. Konspirationer satte igång direkt efter målgång, kommer han verkligen sluta? När det gick så bra!? Tjao, han har iallafall en fantastisk och mäktig karriär bakom sig samt gör ett otroligt VM här på på hemmaplan. All ära till Ole, du är grym!

IMAG0565

Sen blev det folkfest för att hinna med T-Banan, fick ta fram alla mina ess i ärmen för att finna genvägar.. Var tajt om tid och jag var definitivt inte ensam om att vilja med tricken.

IMAG0566

Pangfullt hela vägen ifrån Holmenkollen till t-banan. Blev smäckfullt på vagnarna, men jag hann med den jag ville och fick även tid till ett snabbesök på Narvesen. Lite små snack och sen sätta fart mot bussen.

Nu närmar sig kl 22:30 och jag är i Kil. Iallafall på svensk mark och närmar mig hjemmebyn. Otroligt stor längtan efter egen säng och vanliga rutiner. Jag har haft en fantastik vecka på VM, inte riktigt fått till det filmmaterial jag behövt, men känner mig ändå nöjd. Jag måste nog landa allt lite och kan sen gå igenom alla 12312451300 bilder & filmer jag har. Sen kan jag ta ny tanke.. Men, men, så är det ibland. Sliten är jag nu iallafall, skall bli riktigt skönt med egen säng och Torsby. Imorgon få ordning på allt, hoppas kunna orka ut och komma igång med träningen för att kunna hålla i under veckan samt ladda om batterierna i grejorna, men även psykiskt.. För nu står JSM / Intersport Cup på dörren och knackar 😀

Vi kanske hörs då!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *