Sista vilan!

  • Var är min bil?

Efter ha redigerat på förmiddagen projektet här + ett som kommer hemifrån, tog jag en promenad för några ärenden. Kikade förbi min bil och tur var väl det, för den var totalt igensnöad och knappt synbar 😀 Den har stått still mindre än 24h och ser ut såhär, det har verkligen vräkt ner snö och Seefeld får bekämpa krafterna. Jag skottade fram min bil och gjorde den redo för smidig avfärd imorgon tidigt.

För imorgon har jag fått klart 4 intervjuer som ska sändas till olika TV-kanaler och av någon anledning gjorde jag det tight för mig vid inbokningarna. Ja, ja det löser sig nog, man får arbeta effektivt 😀

Tyvärr har inte filmen publicerats ännu, hade gärna velat bifogat den här och visat vad jag pysslat med i dagarna. Men, men kanske kommer imorgon och får uppdatera då. Okänt varför ej idag. Vi arbetar på fortsatt, imorgon reser jag kl 07:00, flertal intervjuer, incheckning, förberedelser och möte på kvällen.

En lång och spännande dag helt enkelt, fredag blir fullt ös och lördag likaså. Återkopplar vid tidpunkt: okänt 😉 Men lagt mig nu hyfsat tidigt och försäkrar mig med lite extra vila inför dagarna som komma skall..

Let’s do this thing!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *