Sista VC dagen.

  • Screenshot: Hej hej kameran!

På vägen mot stadion visste jag fortsatt inte vad dagens uppdrag var, Blidberg ringde direkt när jag precis gått in och kom o mötte mig. Breifa om lite intervjuer som skulle tas, lite sekvenser från vip tältet och ev en bonus om jag blev klar tidigt.

  • Intervju med IFS.

Flertal personer intervjuades under dagen, bland annat chefen på IFS, Stanley & Big travel för att använda i olika syften på efterarbeten. När det väl blev tävling fanns ingen chans att intervjua, utan då istället infann jag mig på läktaren.

  • Damernas jaktstart.

Tog några enstaka sekvenser här, annars njöt jag mest av omgivningen och den härliga atmosfären. Lätt snöfall började sakta falla och damernas jaktstart drog igång.

  • Screenshot:  Vallalastbilen var nytejpad.

Intervjuer och mingelbilder var i box, då fick jag bonus uppdrag att filma lastbilen som var ny o fräsch inför säsongen. Lite väl mörkt kanske, men vi prövade och får se om det blir något användande utav det.

  • Plåtat med Sony A6500.

När väl lastbilen var filmad, hade herrarnas jaktstart dragit igång och jag kunde göra publikens jubel långväga. Så jag sprang upp till skyttevallen och stod mitt på stadion för att knäppa några bilder. Njöt av atmosfären och plåtade för eget bruk samt ta in stämningen efter en hektisk period. Fourcade är en gigant, vilket lugn och idrottsman, imponerande att se på så nära håll in action.

  • Läktaren var desto mer packad idag än tidigare dagar.

  • Fredrik Lindström – Bäste svensk 5:a

Tyvärr startade han med 2 bom och fick jaga. Ingen av herrarna träffade samtliga skytten, men hade fredde bara en träff, skulle vi nog haft en svensk på pallen idag. Så är skidskytte, spännande var det iallafall och fin avslutning på veckan.

Tog mig hemåt, duschade, sorterade material och plocka lite ordning på grejerna i rummet på hotellet. Kan lämna detta uppdrag med rak rygg och stolthet. Flertal filmer ska skapas i efterarbete, men filmandet är nu klart och jag kan blicka framåt.

Imorgon måndag möter jag upp Bryntesson för en kaffe och vi tar dagen därefter. Tisdag är iallafall filmning med Helena Ekholm inbokat på morgonen och antagligen hemfärd kring lunch.

Tack VC!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *