Sent idag igen

bloggen

Skickat in underlag till affischen till JSM / Intersport, här ovan har ni överdelen and it turned out great! Även suttit och pysslat med hemsidan, bestämde mig för att köra mig egna race idag då ”hotell ägaren” sitter på mycket information jag behöver löpande, det håller inte i längden o kontakta han stup i ett. Sen känns det 10 ggr bättre att bygga från mitt eget hotell, mina möjligheter, min kodning och mitt bygge. Inte komma och klampa in på någon annans bygge som kräver big update. Nej, så får de bli! 🙂

Annars så närmar sig kl 20:00, jag skall nog dra hem och vila för att kunna va fit for fight imorgon med dubbla pass. Jag stakade idag runt på Valberget, (krävande bana för er i Mars) och jag är rätt nöjd nu efteråt att ha det avklarat.. Skulle vell egentligen vela haft ett till pass idag, men känner att jag inte skulle få ut vad jag vill och därför känns meningslöst. Bättre ladda för imorgon!

Ciao bella

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *