Sätta hjulet i rullning igen!

  • Abkati testar ledramper tillsammans med Dennis Rådström.

Ja men då var vi tillbaka igen, företaget har legat på lite vila i 2 dagar som spenderats med familjen och fina vänner. Nu är det dags igen att dra igång allt och komma in i rätt ”mode”. Jag är inte van såna här lugna tider, dock något som är nyttigt och skönt återhämta sig.

Jag har utrustning att gå igenom, skickat lite filer och helt avslutat Abkatiprojektet som bilden ovan kommer ifrån. En Sockertoppen film ska publiceras imorgon och vi har lite kvar där att göra. Får ta dagen lite på en klackspark, skriver nu 11 och har lite på agendan. Återkommer..

* Lovade återkomma med bilderna från Abkati, men de roligaste är redan visade och därför ingen mer följer mer än denna 🙂

  • Lilla Unni Greta Fredell 1 år 🙂

Tillägnat eftermiddagen med kära systerbarnet Unni, man lär ju ta tillfället i akt att va farbror när hon hälsar på och testköra vagnen lite. Unni, jag, syrran och brorsan tillbringade lite tid med mor & far innan vi stack upp till Farmor för ännu en fika. Lugn dag som varit en bra start som uppvärmning, det vanliga livet sänker aldrig farten och därför viktigt nu att komma ikapp i samma tempo.

Ikväll väntar tacomys med familjen, lite late-night redigering och förhoppningsvis bli klar med Sockertoppen-filmen. De var den filmproduktionen som min idé baserades på och något som vi la ner själen i. Den är så betydelsefull, håll utkik..

  • Filmen med Helena Ekholm.

Nu ska jag redigera lite innan maten!

Hade bäst!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *