Så vänder vi på’t

Tackkort

  • Kardin med foto taget av mig.

Dagen såg väldigt lugn ut till en början, men det varade inte länge och sedan började telefonen ringa. Fler skidåkare som vill ha tackkort och hjälp med redigering. Kanonkul att hjälpa till med, ingenting stort jag tjänar pengar på, utan det handlar mer om att hjälpa sina vänner är väl tanken 🙂

Visit Värmland hörde av sig och gratulerade mig till arbetet. Jag hade ju nästan glömt bort att jag skickat in offerten dit 😀 Beställningen är 3 filmer som skall fungera som promotion inför O-Ringen från Visit Värmlands sida och sociala medier. Det var den offerten på arbete jag snackade om som hade väldigt kort deadline 🙂 Men det blir kanon, då blir T-W Media produktionsbolaget rakt igenom för O-Ringen i år. Kanske skall se firman mer som ett produktionsbolag än frilansföretag? Gäller dock att jag får in fler kontakter till möjliga kolleger och kan ta på mig större arbeten. Får la klura på saken.

Så den lugna tiden inför Kristinehamn, ändrades och nu blir ganska busy framöver. Kul med arbete och att jag lyckas fylla min övriga tid. Med övriga tid menar jag tid som inte spenderas på arbeten eller utbildningar framöver. Mycket bra.

Nu är Adam här, jag blev sugen på att se bio ikväll, Värmländsk skräck och hur bra kan det bli? 😀 Ser fram emot det faktiskt, fint med ett avbrott och sedan återgå till arbete.

The story continues

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *