Rushing around

  • Gopro selfie av misstag.

Tidigt under morgonen åkte jag ut till verkstaden med bilen och lånar mormors under dagen. Min ska byta fjäderplattor bak och sedan blir det besiktning. Väl hemma igen fick jag ett mejl från O-Ringen hade slutfilmen fått Grönt ljus och därför har jag nu gjort de sista justeringarna för den filmen. Finner klipp och sekvenser som ej använts, men tyvärr går inte allt in i filmen och man får till att vara lite kräsen.  Sitter med 4 andra projekt för O-Ringen så därför bra att kunna gå vidare. Fann iallafall denna bild och kvittar om man arbetat med GoPro i 6 år som jag gjort, man kommer alltid ta sådana selfies 😀

Skrivet 11:30 och fortsätter later on på dagen.

  • Photoshot tillsammans med Mrs. Junler & SWEARE.

Efter förmiddag med redigering och annat trevligt, stack jag ut igen för att plocka upp Lovisa och dra ut i Valberget. Planen var satt och vi skulle fota/filma lite för SWEARE. Tyvärr regnade det även idag och därför ingen användning av drönaren idag heller. Iallafall, lätt duggregn med humöret på topp filmade vi först för en film på ca 40 sek och avslutade med en liten photoshot.

Även under plåtningen ringde Ulrika från kommunen, hon var så himla nöjd över filmen jag gjort för TorsbyKalaset och skröt över så vacker den var. Kul. Så nu skall jag redigera den klar, fått lite grafiskt material jag ska lägga på och hon kommer bli än mer nöjd när hon får se övergångar, färgjustering och allt i ordning.

  • Jenny Rissveds JUNIOR!? eller?

Lite lik iallafall tycker jag, Lovisa är jättefin och fick kämpa lite med att se lite ” bad ” ut. Man vill ju ha lite karaktär i bilderna och söta Lovisa gjorde det kanon. Det gick smidigt och snabbt, knäppte några bilder och kände mig nöjd med dagen. Sony A6500:an fick göra sitt andra pass och känns bra i handen. Lite mer erfarenhet av den så småningom, kommer det bli helt jäkla grymt och riktigt nöjd så långt.

  • Björn Borg tema körde vi idag.

  • Kurs i FX-sminkning.

Ja direkt jag kom hem så var det dags för kursen jag är med och arrangerar. Idag hade vi bjudit in Region Värmland som är med och finansierar kursen, temat för dagen var FX-sminkning. Med andra ord är det effektsminkning och idag testade vi att göra sår. Emma som är sminkös hade med utrustning och höll i kursen, jag hjälpte bara till idag och har ju faktiskt lite erfarenhet från detta.

  • Stockholm ca: 5 år sedan.

Sålde ju in ett projekt till Sturecompagniet och skapade kaos på gatorna i storstaden. Kul att erfarenheten man fick där, kan bli utlärande nu och man har det inkluderat i ett uppdrag. Jag är sugen på detta igen, kanske ska kontakta stureplansgruppen igen och höra om det är intressant 2017!? 😉

  • Sårskapande har flera olika moment.

Här är en bild mitt uppe i ett av stegen där man lägger skuggan och får till rätt nyanser av såret. Det är massor av olika steg man gör för att bygga upp såret, för att sedan sminka och sist blodet. Lite pillande process men väldigt roligt att få det ” verklighetstroget ” och skapandet i sin helhet.

  • Vi testade även hur ärren såg ut i ljussättning och kameran.

  • Nästan klart skärsår.

Tjejerna var super duktiga och noggranna. Det enda man gjorde var egentligen skjuva in lite tips då och då, men mestadels iakttog man bara och såg till att de olika stegen kom i rätt följd. Det är ganska dyra saker man behöver, själva processen är inte jätte svår utan handlar mer om att vara noggrann och se till att skuggningen blir rätt.

Så idag har det varit sprängfullt med olika aktiviteter och dagen är inte slut än. Klockan är ju bara 20:00. Fick nämligen mejl under kursen, att Vasalöparen bestämt bilder och därför ska jag leverera dem i fullformat, dom blev jätte nöjda och ska bli mäktigt att få hålla i ett nummer själv. Fick även ännu ett uppdrag av Visit Värmland där jag ska arbeta med lite grafiskt och redigering av en film. Så vi får se vad jag hinner med resten av dagen…

Imorgon är väl lite mer öppen, men händer ändå grejer. Ska hämta bilen, testa drönaren och ställa in den, filma med NicoKing och pyssla kontor. Så den blir nog maxad ändå 🙂

Don’t brake under pressure!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *