Rivstart

  • T-W & Nickoking på blöta äventyr i skogarna.

Lite småseg start på dagen, men sovit som en prins i nybäddat och regnet smattrade utanför. Åt en god frukost, ringde NicoKing för att kika läget på träning och vi bestämde oss för att ta de lugnt o vänta lite. Jag passade på att skicka iväg 3 filmer till O-Ringen och lägga en plan för dagen. Vi dunkade sen upp till VB och denna gång i löparkläder, inte sprungit sedan 1978, kändes det som iallafall. Rejält segstartad och det skulle vara enkelt att se likheten med ett timmertåg. Regnet öste ner, humöret  var på topp och så småningom kom vi in i lunket. Då började stegen flyta på enklare och pulsen kändes mycket bra, mer oskönt muskulärt över att vara ovan löpningen. Vi sprang hårda 7,5:an, fortsatte ut på Björnslingan och en liten specialare på hemvägen. Regnade hela passet, men det stoppa in mig från att ha korta tights och vi båda skrattade gott hela passet.

Skönt o träna med NicoKing, sällan kakhålet är stängt och många skratt delas. En skön varm dusch efteråt, skiljdes vi av och vi drog hem till sitt. Jag svängde in till ABF för att hämta en kabel, men hade på känslan av att jag kan nog fastna där.. Och så blev det, kaffebryggaren small på och vi satte oss i ett möte. Vi gick igenom kursen, planerade den lite och sedan började jag gå in på sidospår. Bara flög idéer ut och Maria på ABF högg på allt jag sa, såpass att vi bokade in ett nytt möte direkt. Kul, för jag har tusentals idéer och det fylls på varje dag.

Lunchen blev ju lite försenad till 17:00 och direkt efter in i telefonmöte med O-Ringen. Med det avklarat blippade jag igenom mejlen, Ski Classics skulle återkoppla om av det skulle vilja samarbete med och vad som skulle skapas för produktion och ett arbete hade blivit bokat som jag skickat offert på. Klockers, dock så inget jag presenterar nu. Det är väderberoende och därför håller på det lite, för kanske blir 2018 istället för hösten är snart en faktor och jag vill inte ha dom färgerna i bilderna. Mer info kommer.

Dåligt med bilder idag, men mycket text. Nu ska jag pilla på lite olika projekt och blir nog sittandes här vid arbetsbänken resten av kvällen. Om jag inte tar en liten break och sticker iväg till Björklund en snabbis för att fixa med stavarna.

Sjukt bra idéer i skallen nu, kommer inlägg om det senare om de blir verklighet. Måste bara få tid att förverkliga dom.

Lev idag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *