Resdag woop woop!

Såhär ser Vasapassets avsnitt ut i mitt redigeringsprogram, en kontrollerat plockepinn. Tajmat, effekter, musik, db-nivåer och undertext, allt måste synka och samspela tillsammans. Så det är verkligen pysslande med att skapa film och få ihop det till en klar produkt.

Iallafall, så har avsnittet blivit inskickat och godkänt med bravur. Riktig skön känsla att kunna gå in på Sockertoppen med 100% fokus just där o då.

Humöret på topp efter en fin kväll och natt med gott sällskap. Oliver, Nico och Stina bjöd upp till grill samt uppesittar kväll/natt. Knöt verkligen ihop säcken bra för en grym dag.

Packade i lugn o ro, såg till att inget glömdes och rullade iväg vid 14:30 tiden. Hela resan gjordes i regn, med god musik, några samtal och härlig tid att reflektera.

Funnit en låt som verkligen ger mig explosioner av bilder och sekvenser i huvudet. Riktigt kul att bränna iväg i fantasiernas värld och tänka kreativt. Men de får vi ta senare, ingen tid åt det nu 🙂

Ankomst till Sockertoppen strax efter 20:00 och hjälpte till att rigga inför kvällsmötet. Åt lite snabbt och trixade med alla nya samt gamla ansikten att hälsa på.

Kvällen nu har passerat 21:30, jag & Robin ska skapa en film inför lanseringen och yes, brist på sömn-veckan börjar nu och jag är taggad! Måste bara finna kaffemaskinen 🙂

Bloggen uppdateras om nätterna eller i farten med korta inlägg. Men vi får se, ingen aning och vi tar det som de kommer!

Stay Cool!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *