Resan går norrut!

 

 

  • Screenshot från ”Apollosports – Story ”

Denna bild vaknade jag till,  Apollo Sports hade taggat mig i filmen som jag skapade till Hedlund och döpt om mig till El Capitan. Mäktigt, härligt med en bra start på dagen!

  • Väskan packad i bussen och dags för frulle.

Som ni ser har jag på mig men Hawaiitröja och Ringsby tyckte verkligen inte jag såg ut att åka hem 😀 Färger är ju alltid kul och tröjan tyckte jag skulle passa perfekt inför resan. Vi åt en strålande frukost tillsammans vid 07:30, borstade gaddarna och tog en gruppbild tillsammans med ägarna av hotellet.

  • Sista bilturen mot flygplatsen.

Vacker sista tur mot flygplatsen, humöret var på topp och samtliga grabbar var väldigt nöjda med veckan som varit. Top knotch!

  • Flygplatsen i Grekland.

Innan vi ens hade stigit ut bussen, kom George som ägde hotellet och mötte oss utanför flygplatsen. Vi trodde han skämtade med oss när han frågade om vi ville ha något dricka/äta. I chock av att se han på flygplatsen, så var han lika snabbt tillbaka med dricka till samtliga i gänget och tog ett sista farväl. Vilken kille, wow.

Lilla flygplatsen krånglades igenom, flyget flöt väl på fint och resan fortsätter nu mot Falun med tåg. Suttit redigerat film och varit helt inne i mitt egna, så blev lite sent blogginlägg detta tyvärr.

Sover kvar i Falun inatt, tar mig hem så fort jag hinner imorgon och låter resten vara oplanerad.

El Capitan

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *