Reloading mentally!

  • Poolhäng with a veiw.

Efter arbetandet igår, stack jag ut på rullskidor och fick in ett dubbelpass på dagens konto. Lyssnade på lugn sommarmusik, värmen hade lagt sig och skönt svalkande vindar under passet. Blev några mil och +1,30h rullskidor. Trött och sliten hoppade jag i poolen vid spat. Stretchade och mjukade upp först i den varma poolen, för att avnjuta lite manjana-moment vid jacuzzin utomhus. Otrolig utsikt, harmoni i själen och en vacker avslutning på dagen.

Åt buffé på kvällen och överraskade mig själv med att äta lax/torsk. Tror aldrig jag ätit så mycket fisk i hela mitt liv. Till mitt försvar trodde jag det var kyckling formen med alla grönsaker, böner osv. Så jag tog ju extra mycket sånt och var redo att frossa i ugnsbakade bitar kyckling.

Det är oförskämt att slänga mat, så jag åt upp allt och klappade mig på axeln. Njöt inte massor, men helt ok. Ett stort steg i mitt liv 😉 Avslutade sedan med att gå igenom material från Ulricehamn, började bygga storyline och flöt på fint. La mig dock ganska tidigt, kroppen är sliten efter allt arbete och träning på sistone, det känns verkligen..

  • Utsikten vid frukost.

Ser ut att bli ännu en toppendag, tog en lugn morgon och åt nästan som siste person på frukost. På förmiddagen här har jag druckit kaffe, pysslat lite inom företaget och sträckt lite i musklerna. Försöker mjuka upp för kommande planerade pass, behöver mil i benen, starkare hjärta och dagens pass baserades därefter!

  • Hallstaberget högsta punkt!

Började med att jogga ner till botten, där körde jag 10 intervaller ”älghufs, pustade ut och sedan hajkade upp. Inspirerat från tyska landslagen som brukar gå på hajk i bergen, nu har jag väl mer en kulle att tampas med i jämförelse, men whaaat tooo do 😀 Så jag vandrade med tempo upp till toppen, började så småningom jogga och sprang upp i tornet. Utsikten var magnifik och humöret på topp.

Sprang sedan runt berget i olika svängar och krokar för att dryga ut passet till 2h. Blandat stigar, traktorvägar och lingonris, härlig frihet att bara löpa och se var man tag vägen! Älskar det!

  • Relax och njutning på spat!

Efter passet hinkade jag i mig 24 liter vatten och stretchade ut i poolen. Härligt med mentala vilan, välmåendet i kroppen och bara kunna njuta av nuet! Behövligt i denna hjärna som annars spinner på konstant. Men tålamodet var kort, så dröjde inte länge innan jag var igång med nya planer!

  • Bytte omslag på Facebook, blev kanon!

  • Uppdaterade även profilbild!

Hade egentligen velat gjort det i solen, men behövde lä från vinden, så inte håret stod åt alla väderstreck och den utsikten åt det hållet. Men blev ju kanon det här också, knäppte ett gäng selfies med Nikon-kameran och redigerade ihop snabbt över en kopp kaffe, för att kunna uppdatera samtliga plattformer med nya bilden!

Även under eftermiddagen pysslade jag med diverse inom företaget, mejlande och planering. Ska försöka finna ett gäng låtar som jag kommer använda för filmerna till Lager 157 Ski Team innan jag nog ger mig ut på en liten rullskidsrunda. App appa app, måste sätta all utrustning på laddning först, för imorgon är det Övik & O-Ringen.

  • Erbjudande med Slow Cow!

Jag försöker i största möjliga mån undvika Red Bull och liknande drycker, det är inte socker och koffein jag vill trycka i denna kropp. Har några flak Slow Cow hemma på posten att hämta ut så småningom, kommer bli en hel del burkar under sommaren, en dryck fylld med örter och inget onaturligt. Hellre en sån än kaffe också faktiskt.

Så vill man pröva så kan man beställa på slowcow.se/shop och ange rabattkoden: T-W Media så får man 10%. Så får ni se vad jag menar, jag kör bara bra grejer! 😀

 

  • Good memories never die 😉

Avslutar med denna bild, bilden togs i februari 2016 och var en riktigt härlig kväll i tunneln! Iallafall, motormannen.se har hört av sig och ville ha en bild för ett reportage, både jag och Skidtunneln tyckte det hade varit roligt med den här bilden i reportaget. Kanske inte så att de ska ta med rallybilen hit, men de får gärna ta med skidorna och ta några varv i sommar 😉

Aej, nu lär jag leta musik, kolla igenom material och sätta allt på laddning, måste ju hinna träna igen!

Får se med återkoppling imorgon, satsar på att åka hem under kvällen/natten till torsby. Så…..

.. .Time tells!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *