Relax-sensation

 

  • ­Småkyligt vid start.. 

Kom i säng kring 01 och hade en god natts sömn in på kontot. Hade slängt ett öga på väderprognosen innan jag slocknade, så hade en liten önskan att vakna tidigt, men utan att ställa klockan.

Strax efter sju vakna jag tvärpigg och solen värmde genom fönstret. Tog två koppar kaffe, och la in en spellista med Avicii innan jag stack.

Var lite snålblåst och kyligt till en start, men humöret på topp och redo att dra iväg på skidorna vid 08. Snön bar knappt, och det märkte jag efter 10 minuter..

  • Hopphinder längs vägen. 

Jag märkte att snön inte bar, när jag blev ståendes på alla fyra och hade gått igenom snön ner till bäcken. Kom med fart ner mot myren, tog tvärstopp och ner brast jag i bäcken som rann under snön.

Så knäna neråt och handskar var dyngsura, men fast besluten att träna och åka solskensåkning, fortsatte jag.

Bilden ovan kommer från ett annat hinder, fick till att hoppa över en annan bäck och de var precis så jag kom över. Stavfästet var bedrövligt, gick tungt och flertal bäckar korsades. Men jag åkte med ett leende och kunde ändå njuta lita av miljön 🙂

  • Färdiglekt för idag. 

Efter ha åkt milen på långsamma 60min, så bestämde jag mig för intervaller. Så jag körde 5 vändor upp för Nalletassen och fick fläkta ur lungorna lite.

Njöt sedan av några bra låtar åkandes på toppen innan jag åkte mot bilen. Drack en smoothie och solade bak i bilen, fantastisk start på dagen och klockan var bara 10.

Väl hemma duschade jag lite snabbt och gick över till Oliver. Där spenderade vi större del av eftermiddagen med kaffe, smoothie och skitsnack. Otroligt skönt i solen och lä vid balkongen.

Eftermiddagen tar vi som den kommer och ikväll lutar det åt uppesittarkväll med redigering.

Carpe dagen!

T-W 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *