Redan Onsdag?

  • Förmiddagspyssel med Nykvist!

Blev samtalande med Mia under kvällen och sent nattjobb därefter igår. Fick in klippen jag ville använda och la datorn i vila med ett projekt som var 1,3h långt. Strax efter 02 slumrade jag in i skönhetssömnen och ingen semester här inte, upp 08 och satte mig vid kontoret igen. Käkade frukost, pysslade med Lager 157 och var i några samtal för T-W MEDIA. Ringde chefen också inför Tromsø SkyRace och fick ett besked som var en riktig gamechanger här i livet. Haha han skratta så han försvann helt ur samtalet haha KUL! 🙂 Är komiskt och roligt egentligen, ett missförstånd och till det positiva, håll utkik Fredag för mer info om det.

Så småningom kom Nykvist förbi på kaffe, planering och snack. Vi siktar på en resa till Portugal i höst för att reka marker och mappa allt i träningsväg. Så förhoppningsvis kunna starta resor dit för träningsläger under 2019. Grymt taggad på att driva igång det, men ska planera in möten där nere i höst, kära far har fixat ett tungt telefonnummer att ringa och vi ser väldigt positivt på det hela!

Iallafall, Nykvist är duktig på billjud och ska hjälpa mig med all utrustning till Caddyn. Som tidigare nämnt, ska allt byggas lite temporärt nu under sensommaren/höst så jag kan börja spela så fort som möjligt. Allt måste ändå ”spelas in”, uppvärmning kan man kalla det och behöver lägga +30h på det innan man vrider på max. Sen ska det göras ordentligt under vinter i lugn och ro, för att kunna va i perfekt skick under våren och sommaren 2019.

Så vi måttade, kliade i huvudet och fick riktigt bra visioner om det hela. SJUKT taggad på hur det kommer spela, för när dbakuten.se är taggade på resultatet och frågade om jag verkligen ville ha så mycket, så vet man att det är bra grejer 😉 Skare va, så skare va.

  • Nya platta och nytt märke, Huawei ansluter till familjen.

Det stora märken från Kina blir en nytillkommen familjemedlem och ersätter med Sonyplatta som sprack under O-Ringen. Nyfiken på att testa den framöver, alltid kul med nya märken och teknologin dom arbetar hårt med.  Plattan med nya skäggtrimmern sattes på laddning och jag parkerade på kontoret igen. Dags för mer redigering på Lager 157.

  • Mäktiga vyer från Tosseberg utlovas!

Avsnittet med Lager 157 Ski Team har som sagts påbörjats och börjat strukturerats upp. När jag har lagt in samtliga klipp i sin original längd, först då kan jag se exakt hur avsnittet kommer utspegla sig. Visst, man har en plan när man filmar, men den är ganska bred och öppen för det spontana. Det spontana ska man alltid lämna öppet för. Iallafall, gått igenom klippen och satt en plan hur jargongen i avsnittet kommer gå. Uppdaterade cheferna för teamet och de gillade min idé eller manus om man kallar det så.

Så avsnittet började tajmas till musik, klippbilder och intervjuer varvas in, har en bra feeling och ser fram emot själv att komma längre i avsnittet! Passion kallas det!

  • Sista riktiga passet för helgen.

Ett löparpass i form utav intervaller. Värmde upp 15 min och sedan startade 3 intervaller i ny form. Jag gjorde en längre slinga i slalombacken, så man tappade all höjd man först tagit och behövde upp igen innan avklarad intervall. Så man kan se det som 6 kortare, eller 3 längre. Kroppen kändes bra, inte superstudsig kanske men som att det fanns energi att ta av och att jag kunde gjort många fler. Men bestämde mig att hålla det kort, ville bara väcka benen och se till att de är redo för bergsbestigning.

Kvällen blir lugn, redigering och pysslande. Imorgon siktar jag på ett varv med trialbiken, men får se hur redigeringen går ikväll med avsnittet och hur mycket tid jag får över.

Lanserar nytt uppdrag imorgon som kommer smälla av i höst! Så nu blir det tyst med dagshändelser i två dagar och återkopplar med en komplett summering efter tävlingen på lördag. Då blir det fram med popcornskålen och luta sig tillbaka för en sjuhelsickes story 😉

Vi återkopplar mina vänner!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *