Recharging batteries

  • Let’s make a run for it!

Kanon start redan vid 06:30 och satte igång vid kontoret. Fick lite pyssel gjort, allmänt fix och preppade för en löptur. Satte igång en podcast och drog iväg bortöver. Löpa på vintern är ju lite speciellt, men det har sin charm och när man blir varm, är det ganska trivsamt faktiskt. Tyvärr var podcasten en jag tidigare lyssnat på, attans att jag missa det innan då. Känslan var väl sådär, fick verkligen kämpa med att tänka på ”känslan efteråt i duschen” och då är det än mer värt ju längre jag springer. Rundan var kollsberg, upp till valberget, ett varv där uppe och så småningom hemåt. Vaderna stela, träningsvärk i magen och slemmig hals. Men hem kom jag och grymt skönt i duschen, wow! Bra jobbat!

  • Motionerar batterierna.

Samtliga återladdningsbara batterier jag har till all utrustning sattes igång och dras helt ut till 0%. Bra ibland för batterierna att verkligen motioneras ner helt till nollning och sedan maxa de igen till 100%. När jag är i farten på uppdrag laddas batterierna i farten eller på kvällen oavsett vilken procent det ligger på. Så skönt att batterierna får en ny start om man kallar det så och det var bara väntan från nu.

  • Inte vi som varit i vallen 😉

Simon kom förbi, vi snackade träning och deffperioden som är populär nu. Så småningom tar vi oss över till grannen och där tillbringades tiden i soffan med 5-milen. Drack kaffe och hade det trevligt. Brorsan var sugen på lite racing på isen och vi stack iväg sent på eftermiddagen. Kul som vanligt att leka av sig och fint att sätta brorsan på plats, fortsatt kingen i familjen på isen! 🙂

Gårdagskvällens blogginlägg var lite allt möjligt av kaos. Särskrivningar, felstavningar och knepiga formuleringar. Säkert i det här också. Beklagar lite, men trött på kvällarna och har inte energin att läsa igenom efter misstag. Nu lugn kväll och nya äventyr imorgon!

Brap brap brap!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *