Recap

Sorry, glömde publicera ett inlägg och idag inte hunnit med alls förrns nu. Här kommer 2 dagars summering iallafall 🙂

  • Ute o hugger med NickoKing, det är sen gammalt det.

Börjar få lite mer kontroll på läget med T-W Media och vardagen nu, men fortsatt mycket att göra. Så kickade igång dagen med ett rullskidpass, regnet var inte lika roligt idag men var ändå varmt och kändes kvavt. Men vi högg på runt runt i Valberget och var ensamma där. Så var ganska trivsamt att åka runt tjöta skit och samtidigt göra något hälsosamt.

Efter passet käkades det en stadig lunch och följde upp med starkt kaffe för stundande fix med olika projekt. Tiden sprang iväg medans jag gjorde ärenden och avslutade med att hämta ut bilen. Varit inne på MBN Bil och bytt ruta för den, så nu har jag en helt ny vindruta fram och resultatet var mycket påtagligt.

  • Kursen för kreativitet & filmskapande.

Med några få minuters marginal anslöt jag till kursen som T-W Media är med och arrangerar tillsammans med ABF & Biblioteket. Idag var jag som höll i kursen som jag hade planerat inför under natten innan. Gick igenom några gyllene regler, några egna hemliga tips och även visade några exempel på datorn. Vi avslutade allt med att göra några övningar och vinkade adjö till deltagarna.

Kvällen sen avslutades med NicoKing & Oliver i bastun, sistnämnde gillar att elda på ordentligt och göra det rejääält hett. Men väldigt skönt nu efteråt och kommer sova mycket skönt ikväll. Skrivit kl 22:00 och fortsätter imorgon med nästa del.

  • Ute o hatkärlekar livet lite.

Efter jag slutade skriva igår, krånglade det för T-W Media. Det går verkligen inte alltid med flow, problem som dyker upp, personer som inte levererar det avtalade och fakturor som inte betalas i tid. Så jag gick o la mig. Med ny samlad energi i kroppen, bestämde jag mig att satsa på ett tufft träningspass innan jag sätter tänderna i allt med företaget. Så i solens värme, sprang jag backintervaller uppe i Valberget och fick en mycket bra start på dagen. Kroppen kändes helt ok och kunde lämna Valberget med härlig ny energi i kroppen.

  • Hämtat högtalarna för Mârtensjoggen 2017.

Efter maten hade jag telefonmöte med WEASE och planerade hösten samt snackade lite om Marcialonga 2018. Sprang några ärenden och hämtade bl.a hem högtalarna från förvaringen. 2st som på bilden och en taggad T-W kommer hålla stämningen på topp under Mârtensjoggen. Fått bra kontroll på läget nu också med företaget och den stundande helgen känns betryggande under kontroll. Klockan är 20:00 och jag har massa förberedelser för imorgon vill säga, men känns ändå att allt hemma är i fas. Ska även redigera ihop film till Lidingöloppet för O-Ringen nu på kvällsakvisten..

Så imorgon upp tidigt och avfärd ca 05:00 för att kunna vara på plats innan start för intervjuer och några filmsekvenser. Filmande fram till eftermiddagen och sedan hem för redigering då jag lovat publicering kvällen efter. På Söndag ska jag även fira morsan som fyller år och under eftermiddagen träffa ledningen på Mârtensjoggen för lite planering.  Så helgen är planerad 🙂

Everything” is under control

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *