Recap Turkey

  • Bild från säkerhetskontrollen Istanbul.

Försöker ladda upp massor av bilder, men misslyckas med hälften och får använda de som kommer upp. Dagarna springer förbi, värmen är påtryckande och jag är imponerad av hur fint det är i den här delen av Turkiet. Trafiken är också imponerande, hur fasiken fungerar detta kaos och offensiva körstil mellan varandra? Fränt.

Iallafall, ska försöka göra en kort summering här nu, måste så småningom hoppa i duschen och sedan sova. Troligtvis den konstant blåsande AC:n på flyget har lämnat mig förkyld, inte i toppform tyvärr, klarar av jobbet utan konstigheter men inte mer än så, attans. Äter massor av god mat, ser på rally och njuter av värme om dagarna. Kvällarna blir det snabb redigering och så snabbt som möjligt få det online. Hade internet varit snabbare, hade jag kunnat sparat timmar! Men men, så är det!

  • Dennis från gårdagens lunch.

Dennis är i bra mental balans, harmonisk och taktisk i sitt sätt att tänka. Tyvärr idag på SS5 fick han dubbla punkteringar, 1km isär varandra. Tappade otroligt mycket tid och rasade igenom resultatlistan. Lyckades komma tillbaka starkt sista sträckan för dagen och avsluta med en bra tid. Rallyt är långt och allt kan hända, vi ger inte upp och laddar om för en intensiv rallydag imorgon!

  • 07:15 idag stack vi ut på SS2.

  • Lunchmöte med rallygrabbarna!

  • Vackra vyer även för oss på transportsträckorna.

  • Fantastisk publikplats idag på SS6.

  • Leendet smyger sig fram ändå.

Det var här vi fick det tunga beskedet att grabbarna fått dubbelpunka, men det gällde att hålla humöret uppe och blicka framåt. Solen sken ju och massor av mil rally skall fortsatt krigas igenom. Aldrig att vi ger upp detta, sova en sväng, ladda om och komma tillbaka grymt starka imorgon! Dennis & Johan är just nu 6:e i totalen.

Together we’re winners!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *