Recap Torsby!

  • Jag har fått långa utrustning för att testa leva med diabetes!

Robin fixade mig en blodsockermätare, ett gäng nålar och stickor, så nu framöver kan jag testa mitt blodsocker och få mer förståelse. 4.0 mmol hade jag när jag ännu inte hade ätit frukost och 14h efter senaste kvällsmaten. Ska bli intressant o se hur det påverkar under julbordet, träning och var min optimala nivå ligger för att träna hårt 🙂

  • Red light at morning, sailors warning.

Men vilken vacker morgon det var, fönster mot solen och fryken väckte mig senare än jag planerat. Kom i säng ganska bra tid, kroppen och mentalt är jag nog trött + att man slappnar av nu efter en hektisk period bakom sig. Vaknade iallafall 09 till detta fantastiska ljus, åt frukost och tog mig upp till Valberget för att göra min utomhuspremiär på skidor för denna säsong.

  • Vägslutet.

Kring -10 ute, snökanonerna sprutade och solen kom vackert fram när jag hade börjat passet. Spåren utanför stadion kanske inte var optimala, men har fullgod potential till att bli något riktigt bra med lite mer snö och arbetskraft. Njöt med god musik i lurarna, sol i blick och första riktiga känslan av vinter.

  • Nya kläder från SOCKERTOPPEN IF.

Sen att man hade fräscha nya kläder från Sockertoppen IF gav mig 110% mer kraft, härligt att var färgglad och snabb passform. Träffade på Luddeyeah & O.P som jag körde någon impuls och spurter med. Fick givetvis råpisk, men fick ihop nästan 2h stakning och kunde inte önska ett bättre förstapass.

Blodsockret låg inför träningen på 5,4 och efter avslutat pass 5.2. Sjönk inte nämnvärt, kroppen var trött men pigg mentalt och det tror jag sportdrycken jag testade kan va anledningen. Ville testa en ny produkt och den hjälpte mig hålla jämn nivå. Tror dock jag ska lite högre, Fredrik Byström hade sin optimala nivå på 5,8 och det är givetvis personligt baserat.

Iallafall, nog om blodsocker. Tack till alla som integrerat med nyheten igår och önskat mig lycka till. Det värmer! Efter passet har jag plockat hemma, ätit god mat och nu framför datorn för lite kontor. Kontaktat en kund som missat utgångsdatum fakturan ( alltid lika jobbigt) och lite pyssel med diverse väntar.

Återkommer imorgon och sedan tar jag en paus, för att komma tillbaka med full kraft tisdag alt onsdag igen på bloggen. Julefrid måste infinna sig, då tänker jag för egen del men också för er del, inte läsa bloggar utan spendera värdefulla tid med nära och kära 🙂

Jag slipar också på ett inlägg som summerar HELA året, bilder, text och kuriosa, förhoppnings en highlight film också från hela året. Vill ni ha med något speciellt så får ni gärna tipsa om det och vi kikar på det. Bloggen har iallafall slagit nya rekord och ser bara utveckling inför 2018 😀

Hade gott folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *