Rally Sweden Dag 3

  • Vandring 30min uppförsbacke i Hagfors startade dagen.

  • Platsen vi valde på sträckan, kanon!

  • Gänget samlat och elden startad.

  • Solen kom fram på vägen mot Colins Crest.

 

  • Ett gäng tusen åskådare samlade mitt i ingenstans, mäktigt.

  • Snacka om folkfest, wow!

  • Vandring mot Swecon arena.

  • Stenbrottet var mäktigt upplyst.

  • Dennis leder med 13.8sek inför avslutande dagen.

  • Still smiling 🙂

Klockan är 01:00 och jag publicerar snart det lataste blogginlägget jag någonsin gjort. Hinner inte med mer, tiden är knapp och jag måste sova. Efter avslutande sträckan intervjuade vi Dennis snabbt, sedan ringde sponsoransvarig och ville ha filmvisning. Givetvis fixade vi det för Dennis sponsorer, jag stressade ihop en summering av dagen på 1,5h efter 14h arbetade timmar och sedan sprang upp till eventet. Det var uppskattat och fick en applåd, jag skyndade mig hem och gjorde klart det sista för publicering.

Larmet är ställt på 05:30 och det är bara att rise & shine för den avslutande dagen. Gått hårt nu, men Dennis leder och ser ändå fram emot morgondagen på något vis.

Filmen är publicerad på Rådstrom Motorsport på Facebook

Adios

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *