Ragnar Bragvin Andresen

  • Morning meeting med Gabriel & Sandra!

Som tidigare nämnt, kom Ragnar sent över till Torsby under kvällen onsdagen. Jag känner Ragnar från skidsporten, plåtade han och hans team ifjol, för nu än en gång göra ett jobb tillsammans. Denna gång var det dock annorlunda. Ragnar är ambassadör till något jag skulle vilja kalla ”Världens största skidsatsning”, han arbetar för regeringen i Kina och de har som mål att ha 200 miljoner innan år 2022. Sjuka siffror!

Så han ringde mig, vi tog en kaffe här i lägenheten och la en plan för dagen. Vi skulle skapa två promotionfilmer och det var tight med tid. Ragnar hade fått mejlet natten till tisdag, kom till mig onsdag och vi filmade torsdag. Så det är snabba ryck där borta i öst. Filmen skall iallafall spegla sporten, vi fokuserade mest på rullskidor, men tog även in gym och löpning som är en viktig faktor i träningen. Den kommer användas på en stor konferens i Kina och ni kanske har snappat upp det, att det kan va en start på något riktigt stort!

  • Riggen fungerade klockrent!

Lite nya grejer, reservdelar och riggen är komplett igen. Kändes riktigt bra i handen, allt fungerade perfekt och nu börjar jag bli riktigt nöjd med grejerna. Vi hade en kort breifing med Gabriel & Sandra, sen var vi tvungna att sätta igång och filma, vi hade nämligen bara idag på oss!

  • Backlöpning idag igen.Screenshot.

Hade lite ångest att springa i backen igen, haha. Men gick bra, det är ju så roligt att filma att man glömmer bort och sekvenserna blev bra. Något som är utmanande här i denna film, är att vi inte kan förtydliga va vi gör med engelsk text. För majoritet kan inte engelska. Så vi måste bara arbeta med känslor, visa övningar och hur gôtt det är att vara aktiv inom den här sporten!

  • Löpning i terräng. Screenshot.

Vi sprang ner till Gundebacken och filmade några sekvenser, vädret var verkligen perfekt för film idag och bilderna blev bra. Om solen står på för starkt, blir det så hårda skuggor och just därför perfekt som igår med lätta moln framför..

  • Lite olika löparsekvenser togs.

Nu är jag uppvärmd med riggen inom löpning, så hade några nya ess i rockärmen, försökte tänka nytt och inte kopiera senaste filmen i Oslo allt för mycket.

  • Vandringen mot gym!

Ragnar har verkligen ett hjärta av guld, han berättade om sin passion och driv för sporten. Vi hann samtala mycket under dagen och dela olika värderingar. Historier delades, passionen för ungdomar att lära sig sporten och samma ambition för att glädje & aktivitet är vägen till ett sunt liv för ungdomar. Så ett riktigt intressant projekt vi hoppat på här nu.

Tack Sandra & Gabriel för hjälpen!

  • Nykvist & Mads väntade på gymmet.

Var kanske där i 20 min, filmade ett gäng sekvenser men överdrev inte. Gym är en del av träningen, men inte majoritet. Vi vill visa rullskidor och sporten utomhus, det fantastiska helt enkelt 😉  Emil & Mads var dock grymma, positiva och härliga modeller. Fick några fräcka sekvenser, gjorde några övningar från Ragnars bok som han ska släppa i Kina och skrattade oss igenom filmningen tillsammans! Precis som de ska va.

  • Lé drone flyer number one!

Efter god mat, kaffe och nyfylld energi, satte vi riktning mot flygbron. Fick sätta på mig jackan då det blåste snålkallt och var lite friskt ute. Men är det sommar, så är det sommar, då har man shorts.  Filmade några grymma sekvenser här, tyvärr inte tiden till att göra om alla tagningar och undvika bilar i bilderna. Men så är det ibland, i det stora hela grymt nöjda och iväg till nästa session.

  • Screenshot från filmen.

Tillbaka på Valberget så halvstressade vi oss igenom ett gäng sekvenser innan Mads var tvungen iväg och skriva prov på skolen. Härligt han ställde upp såpass länge och grym insats, tack! När Mads lämnade, filmade jag och Ragnar några actionsekvenser och mycket fart. Det gillar vi, ju krångligare en sekvens är att filma, ju bättre är den 😉 Var flertal gånger de kunde gått lite snett, men det är en del av produktionen, vill man ha bra bilder, får man vara beredd att offra lite! Se trailer nedanför 🙂

Filmen är en nedkortad och ska endast agera som en trailer till riktiga filmerna. Den här lägger vi väl bara upp på sociala kanaler och de två officiella versionerna kommer nästa vecka. Så igår när jag kom hem, tog jag en kort break med middag, skruvade igång kaffeapparaten och körde på fram till 02:00. Inte bara detta projekt jag pysslade med, men hade bra flyt och körde på helt enkelt!

Kreativa själar arbetar bäst på natten” eller min personliga favorit ” De â ju en dag inatt og” 🙂

  • Men Carpe f**ing Diem vilken jäkla dag!

Vaknade som vanligt tidigt, redigerade lite på filmen ovan, lite små grejer annat i företaget och åt en god frukost. Så småningom kröp ”spring i benen” känslan genom dörren och det var dags för dagens pass. Hade bestämt långpass, temperaturen var perfekt och lite lätt svalkande vind. God musik i lurarna, mycket tankar och reflektioner, så var det härlig känsla att vara ute och löpa. Benen smått tunga första 20 min, men sen gick det fint och jag kunde verkligen njuta! Sprang runt med ett leende, Torsby är ju så vackert och jag kunde inte be om något mer.

Strax under 2h blev det och någon kilometer över 2 mil i det totala. Kroppen kändes i det stora hela kanon, sprang inte på för hårt men ändå höll tempo genom passet. Avslutade med bergspriset till toppen och avnjöt utsikten. Sprang hem, tog en smoothie och placerade mig framför datorn. Fixade sista detaljerna på filmen ovan, planerade helgen och små redigering på Ski Region.

Eftermiddagen blir ärenden, pyssel och allmän städning i det privata livet. Men de är lame, så det skriver vi inte om 🙂

Återkopplar imorgon, vi har stora planer för både träning och plåtningen med PE Custom 😉

Njut solen folkens!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *