Punktering

DSC_0670

  • Solen sken och jag drog punktering.

Solen steg tidigt och jag vaknade av ljuset, tog det relativt lugnt på morgonen och började fixa datorn. Den startade och är nu i gång helt ny rensad. Nicoking kom förbi på koppenkaff och vi kikade rallycrossen på tv. Efter ha sett Bryntesson ta hem segern, kände jag mig trött och seg. TRIST! Så jag bytte om till cykelkläder och begav mig ut mot Valberget. Kom inte långt in på barkslingan innan däcket skar och jag flög över styret. Punktering.. Hade kört över ett parti med stenar lite tidigare och kom nu med hög fart, svängde höger men ingenting hände och i sekvensen man flög över styret, såg ja punkteringen.

DSC_0671

  • Bara i dra hem cykeln igen då.

DSC_0673

  • Men det stoppa inte mig.

Drog hem cykeln på bakhjulet, bytte slang och tog sikte en 2:a gång mot Valberget. Körde hårda 7:an, följde upp med Björnslingan och sen en liten bonus runda på stigar. Väl på stadion träffade jag på SERNEKE och fick en liten update om läget, får se om jag hänkar på dom med någon träning framöver och vi sätter oss ner för möte. Men fick en del information nu iallafall och några svar på mina funderingar. Blev kvar där uppe ståendes och snackade lite, åkarna passerade då & då, men så småningom blev hungern för lockande och jag vände hemåt.

Blir inget arbete för mig under Inge Bråten Memorial heller kom jag på, eftersom det krockar med mässan i Östersund.

Veckan som följer kommer det bli en del träning, planering/bokföring företaget och lite lugnare dagar. Vi får se hur länge det håller, men det är planen 😉

Byé!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *