Privilegium

  • Inga ord kan beskriva bilden.

Jag döper inlägget till privilegium, att jag kan anpassa min arbetstid och möjligheten att utnyttja såna här dagar, är helt fantastiskt. Jag överdriver inte, när jag säger att jag idag haft min vackraste skidtur på Hovfjället någonsin. Allt började med att jag vaknade tillsammans med ljuset 06:30, gick upp och såg på en kort dokumentär tillsammans med frukosten. Med den tidigare starten och känslan av att bekvämligheten har smugit sig på senaste dagar, var jag påväg mot Hovfjället vid 08:00.

Där möttes jag av skidpropaganda så bra det kan bli här i trakterna. Solen började värma, lätt vind och tempen började sjunka från -8°. Otroliga förutsättningar idag, ångrade lite lite kanske att jag tog den klassiska utrustningen, men spelade ingen roll, för det var underbart vilket som.

  • Lättklädd, lätt i spåret och lätt till leende.

Underställ med en väst, inga långkalsonger (som jag nästan aldrig åker i ändå) och bara överdragsbyxor svävade jag runt ute på fjället. Med dubbla avsnitt av diabetespodden i lurarna, var det enkelt att staka på och ta sig runt på de olika slingorna. Jag åkte samtliga slingor och olika varianter av vägval, avslutade det hela med milslingan och nu började det bli varmt i spåret. Med den avklarad var det 40min kvar på klockan, så då pumpade vi på lite discomusik och ett medvetet val för att öka tempot för att få en bra avslutning.

Efter passet avnjöts en smoothie sittandes i solen, väderbiten och fylld med ny energi o vitaminer. Cruisade hem sakta o säkert, åt en rejäl laddning till lunch och sedan var det dags för en telefonmöte med O-Ringen 2018. God ton och vi höll lådan 30min med ett mycket gott samtal. Lite nya uppdrag med filmer inför 10-mila & Jukola, vi diskuterade även massa idéer inför tävlingsveckan och bokade in ett möte i samband med Stockholmsresan senare i april. 

  • Foto Bildbyrån | Vegard Wivestad Grott – Skickad av Bryntesson.

Fick även denna bild skickad, något jag följde och såg reprisen nu igen. Bilden kom med en text och här är ett utklipp:

” Det var f*n bara en som såg den här komma, och det var du! Det tänkte jag på flera gånger idag när vi tävlade, dina ord och…… Helt sjuk dag! ” – Robin Bryntesson

Något som dock ska tilläggas, är just att denna idé och tanke jag hade, är inte helt körd ännu. Men en sak jag lärt mig av detta, våga satsa på dina idéer trots att man har tidsbrist. Note to future self on this one. Konversationen fortsatte smått och härligt få en blick samt historia bakom kulisserna. Magiskt Zeb & Brynte!

  • Ute och motionerar batterierna för drönaren.

Fläktade även ur batterierna för drönaren och de tog sin tid, har nämligen tre batterier och därför drog ut lite på tiden. Hade även på eftermiddagen ett möte med Anders Olsson över telefon och imorgon blåser vi över än en gång till Hagfors.

Nu  sitter Oliver och väntar i hallen, dags för pass två denna dag och vi snackar gym!

Man hinner mycket på en dag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *