Prisutdelning och summering

_DSC1326

  • Sara Lindborg

_DSC1335

  • Martin Holmstrand aka teamboss

_DSC1354

  • Stort grattis Sara till 4:e platsen och 2:a bästa tjej stakandes(!)

_DSC1361

  • Kardin får pris, bra kört och grattis till 6:e platsen.

Med ca 150db dunkade dom ut 99 luftballons och massa andra klassiker mitt på torget i Livigno. En scen var uppbyggd, några snöskulpturer och en snö/isbar mitt i. Jägermeister och diverse spritshot folierade i området. Stämningen var god och det var dax för prisutdelning.

Lite synd att inte dagens segrare varken på herr eller damfronten var på plats. Annars en kort och lagom enkel prisutdelning. Tycker det är respekt mot arrangören och egentligen ett måste för att få ut sitt pris, att helt enkelt dyka upp på prispallen om du är top 6. Vissa enskilda fall och orsaker kan förstås, men nu, nej.

 

Efter prisutdelningen blev det lite lugn & ro på hotellet innan vi stack iväg på 3-rätters. Väl på maten så hade våran nyblivna kompis från Sverige köpt in oss på 9 shots. Vi träffade honom igår och han gillade längdskidor, hade stuga här och i Milano. För dagens framgång, hade han köpt oss någon inhemsk 6:a. Smaken var sådär, några smakade lite, några gillade det och några tackade nej. Mat full magen, mot hotellet och sikta in sig på sängen.

 

En liten film för mig, upp tidigt för frukost och tanka i energi för längre pass med Blom imorgon. Måste ju finna tillbaka till formen jag också.

Blir osicklat imôrrn!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *