Power up!

  • Omslag kommande film *Låg kvalité.

Lugn söndagskväll gav mig fin sömn och vaknade utvilad. Tog med en god frukost och satte mig för att göra klart de sista bitarna på filmen från X-Treme Car Show. Kollade igenom filmen för O-Ringen som blivit ett utkast och nu ivägskickat. Pysslat med lite mejl, bokföring och planering inför Portugal också här på förmiddagen.

Sen bar det iväg på diverse ärenden och tankade upp 19gb material till en kund medans jag var på språng.

  • Pre-Work out-Smile!

Kort, intensivt och effektivt. Passar mig nog bäst, brukar tröttna fortare av tristess än utmattning på långpass faktiskt. Iallafall, Körde högintensivt 10min på Ski-Erg, cykel och sen crosstrainer tot 30 min. Följde upp med 4 övningar styrka och tog en kort samtal med Sarah innan jag checkade ut dagens pass. Briefade Ante om kommande produktion på Onsdag, stämde av på mejl med O-Ringen och det var mycket positiva ord på mejlen. Blir ytterligare redigering där nu, så småningom ska jag ner till Far för middag och städa ordning lite på Caddyn.

Caddyn kommer plockas ur, besiktigas och därefter ställas för vinterförvaring. Kommer småpyssla ljudmässigt med den bilen i löpet av vintern, själva satsningen på bilen kommer resultera i arbete under 2019 och därmed ingen stress. Planer finns det gott om som vanligt, fått lite lite led-slingor och dioder som ska in, men inget jag stressar med.

Keep smiling!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *