Portugalien day 1 & 2

_DSC5960

 

Jääättte knepig dag igår alltså.. Började ju resan 06 från Gardermoen, sen bort bland molnen med att jag somna så och då. I Portugalien kring 10 och sen fixa med transfer till hem. Lite krångel och väntan var vi äntligen på g med sista resan för ett tag. Somnade även där innan vi kom fram till huset i Alvor. Där väntade käk och man kunde äntligen äta sig mätt efter långt resande. Tror ja slumra till lite också på soffan efter maten tills brorsans tjat blev för kraftigt att bli med till stranden. Kändes som jag varit ute o festat hela natten, brutalt seg och efterbliven gick man mot stranden ändå. Hallå liksom, jag är ju inte här för att sova, här skall levas livet 😀 Så var hemma ca 4h senare, vi hade lekt i vågorna jag o Carl, spelat fotboll och haft de nice i 30 grader sol. Höga vågor, så vi var ute o mötte dom när de bröt över och de blev kaos under ytan. Efteråt så hade jag nog höjt min salthalt X3 i kroppen pga all kallsup. Haha

_DSC5987

Vi stack ut på båtfärd och besökte ett bl.a denna grotta. Super mäktigt hål i taket och 2 ingångar från havet, endast båt eller simning funkar för att ta sig in.. Asfrän ju och skall defenitivt dit igen,  då simmandes 😉

_DSC5972

Fann även massa fina löpstigar, jag och Oscar har inte utforskat någonting verkligen.. Finns hur mycket som helst att springa på fortfarande och man blir grymt sugen på långtur. Får kika på de till hösten när jag antagligen åker hit igen, får se lite hur det passar med allt. Summa summarium 2 bra dagar och nu ligger vilar mig från solen. Blir nog beachen snart och plöja lite i vågorna!

 

Adios

 

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *