Portugal day 6

  • Resultatet från plåtningen i solnedgången!

  • Morgonintervaller stod på schemat!

Helt klart bästa vädret för veckan var det visat på vädersajten, laddade ordentlig frukost och spatserade ner mot stranden. Grabbarna skulle köra ”all in intervaller” på 1 min som innehöll löpning på stranden och därefter doppa sig i havet, för att spurta 50m in i mål. Hua, den stod jag över.

  • Coach-life är inte så fel ändå.

Nä, inte såna dödsintervaller har jag inte lust med och kände att jag ville vara fräsch för dagens möten. Jag stekte på i min fatboy, spelade musik och hejade på grabbarna. När passet var avklarat smet jag upp till ett boende jag bokat möte med och berättade om min idé. Fick en husesyn på två olika guesthouse och information om ett hus man kunde hyra. Lämnade med positiva steg och hungrig mage, dags för lunch på taket.

  • Off to next meeting!

Efter en fin lunch i solen, satte jag på mig cykelkläderna och trampade mot Portimao. Mötte upp JuanOnebike och kollade upp hans möjligheter för cykeluthyrning. Vill ha toppklass cyklar, stort antal och bra pris. Han mötte alla mina krav och var positiv till idén. Kul!

Hemma nu tar jag en liten break med jobb, medans grabbarna vilar. Kommit in ännu en offertförfrågan på mejl och kalkylering pågår.

Två offerter ska in + 1 produktionsplan ska skapas innan jag åker till Orsa. Risk att det blir sent ikväll, för snart ger vi oss av på en löpartur som ska avslutas i solnedgången! Kärlek till detta stället alltså! Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *