Plan framöver

DSC_0123

  • Löpning i regn & rusk

Dagen började med att se klart James Bond, få lite feeling och ge sig ut på träning. Jag packade grejerna för skate, men när jag kom ut, regnade de. F*n. Men då bestämde mig för löpning, det har jag inte gjort på länge, tog längsta vägen jag kunde till Valberget, drog ut på det och satt kvar länge i bilen.

Men när jag tog tag i saken, fått på mig hörlurarna med podcast och tagit första löparsteget, försvann all ångest. Det var så skönt, steget var så lätt och luften var sval. Fick nästan en wow-upplevelse. Jag sprang inte fort, men flåset kändes riktigt bra och benen lätta.  Jag sprang hårda 7:an, fick nostalgikänslor när jag sprang förbi björnslingan, så bestämde mig springa in där. Funkade fortfarande fint, så då sprang jag hårda 10:an hem och sedan runt i Valberget för att få ihop 2h. Kändes bra, nog om det nu.

Nico & Oliver kikade förbi efter maten för en kopp, vi snackade lite skit och vinkade nyss adjö av dom. 1,5h trevligt snack 🙂

Nu till lite viktigare saker, planen framöver:

  • 23 Mars ( nu på Torsdag ) åker jag till Årefjäll, Team SERNEKE

Kommer bli massa bilder, filmning, coachcam och givetvis en lång story från tävlingen som jag följer upp med så fort jag hinner. Är det något speciellt ni vill höra, läsa eller se? 🙂 Jag har lite idéer själv iallafall.

– Dagarna innan och efter Årefjäll kommer bli relativt lugna med träning, planering och lite små arbeten jag klurat fram.

  • 5 April Onsdag, föredrag på Stjerneskolan om eget företagande.

Jag ser fram emot mitt föredrag, 18 bilder som är inbakat i mitt föredrag, jag kommer ta med dom på en resa från min första dag som företagare vid 18 års ålder till idag. En resa med fullt av äventyr, erfarenhet, galenskaper och massa lärdom från ”misstag”. Med misstag menar jag saker jag lärt mig längs vägen, ibland har det kostat pengar, ibland har det blivit problematiskt med arbete och det är helt enkelt inte saker jag lärt mig ännu. Man lär sig hela livet och det är helt upp till hur man ser på saken.

  • 7 April Torsdag, flyger jag mot Lule, vidare till Levi, Finnland med Team SERNEKE.

Sista avslutande tävlingen, en riktigt tuff bana uppe i nord Finnland, hur temperaturen kan va där, har jag ingen aning om 🙂 En Bob som är super taggad på sista tävlingen, det ryktas en rykande stor bankett efteråt och Team SERNEKE skall knyta ihop säcken för en fin säsong. Målet är att bibehålla sin position i teamtävlingen.

  • Blir det Nordenskiöld eller inte 15 April i Jokkmokk?!

Ja den frågan är inte helt klar ännu, produktionsbolaget i Stockholm skall kontakta mig i ärendet om det blir aktuellt och bara att vänta på samtalet ett tag till. Bob är taggad att köra, så finns även ett alternativ för mig att åka upp som serviceman. Åkte ju sist 6 mil och hade time of my life som serviceman 🙂 Något som också kan bli aktuellt, är just ELMIA i Jönköping. Intresserad av bilar, aldrig varit där på bilträffen och funderar på att dra raggen ner dit med Rangern. Nico har frontat lite med intresse och vi får se hur det eskalerar med tiden vad mitt val faller på.

  • Kristinehamn 21-23 RYLA stipendium

Chef/ledarutbildning jag erhöll i stipendium av Torsby Rotaryklubb och jag vet relativt lite om det just nu. Men en utbildning med workshop, likasinnade, samma ålder, föredrag och utveckling av mitt egna ledarskap. Personer mellan 20-30år kommer från Värmland, Dalsland och Närke. Jag ser positivt på det, skall bli intressant och kommer uppdatera med mer information när jag erhåller.

 

Så, så är min planering framöver. Kommer därför inte påbörja något stort projekt just nu, jag är öppen för mer arbete men startar inget själv. Idéer kan påbörjas och projekt kan planeras, men tar även tid för min egna personliga träning & pysslande i vardagen. Jag kommer fortsatt konstant se över möjliga projekt, planer och arbeten i framtiden 🙂 Men ta vara på friden som just nu är i T-W Media.

 

Nu snart kommer brorsan över på en kik i nya lägenheten och det blir en lugn afton, funderar på om jag skall se igenom alla High & Low avsnitt i en följd. Alla minnen, glädje och få en förståelse vad verkligen serien har gett tittaren. Vi fick aldrig någon riktig uppfattning av serien, då det konstant var arbete med nästkommande avsnitt och arbetsskadan tog sitt fäste. Men nu skulle man kunna se, genom att bara njuta och slappna av. Najs.

 

Chingalinga

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *