Perfekt förberedelse!

  • Fantastiska förutsättningar idag.

Vaknade mycket piggare denna morgon, med effektivare tid till frukost och fortsatt utan stress, kunde jag va ute i spåret strax efter 09. Hade en plan på dagens pass som jag var lite ”ågen” för. Men fast bestämd att det skulle genomföras och hade laddat i en ny show med Betnér i telefon. Gav mig iväg på skejtbädden, planerat skejta till absoluta maximala möjligheten och undvika lockelsen till att börja staka. Körde varvet på stadion, ut på hårda 10:an, ner på vägslutet och svängde på björnslingan.

Väl på vackra Björnslingan var jag först ut, både i det klassiska spåret och på skejtbädden. Helt perfekt bädd som sakta började värmas upp och jag kunde verkligen njuta så mycket det bara gick i förutsättningarna jag åkte med.. .

  • .. . Jag körde nämligen med viktväst under jackan.

Valet till att köra med viktväst var väl ganska enkelt i och med att jag ville utsätta benen för högre belastning. Bra träning med balansen vid de olika skären och man aktiverar massor av småmuskler tack vare den extra tyngden. Tycker jag höll ihop det bra, ville inte bomba på, men hålla ett högt tempo genom passet och något arbetsamt konstant. På flygrakan hemåt la jag in en långspurt och sedan åkte av mig på stadion för att få in 1,5h på klockan. Inget monsterpass tidsmässigt, men möra ben och bra pulsslag i backarna, var jag nöjd och kunde lämna Valberget gôtt mör i benen.

  • Inför O-Ringen 2018.

Precis, perfekta förberedelser inför kontor och diverse arbete. Just nu stor fokus på filmer inför anmälningstopp, 10 Mila & Jukola. Så det har letats musik en hel del, rullat på bra men det tar tid och det är något som måste göras noggrant. Har funnit fyra låtar jag tänker använda till de filmer med tightast deadline och kommer börja bygga efter maten.  Så otroligt mycket material från 2017 att gå igenom och därför bra att börja de projektet med full mage. 😉

Ska även beräkna en offert och förhoppningsvis få iväg den imorgon för ett möjligt uppdrag i vår. Deklarationen är också något som öppnar idag, får se hur jag planerar in den och om ev jag kanske gör den ikväll. Skulle vara skönt att få undan den. Dock inget spikat, ska även träna med Oliver ikväll på gymmet och får se vad energin bjuder på. Kanske tar det till frukost imorgon, vad vet jag!

Det snurrar på!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *