PE Custom

  • Dagen börjar med tvätt!

Vi 09:00 möttes vi upp och åkte ner till garaget. Där hade farsan riggat med vatten och vi tvättade av bilen den värsta smutsen. Sjukt vad damm och pollen det är i luften, minsta lilla åktur och bilen blir smutsig direkt.

Dagen till ära hade jag nämligen fixat in oss på flygplatsen i Torsby och vi hade en episk plåtningsdag framför oss!

  • Flygplatsen helt för oss själva!

Väl där vid 10:00 mötte vi upp Johan och han släppte in oss efter hans kontrollering. Stort tack till Johan Persson som hjälpte oss in idag! Vi rullade ut på flygrakan, parkerade efter mina visioner och det fanns ingen tid att bespara, dags att börja plåta! Planen var lagd kvällen innan, vi planerade vinklar och vilka sättningar vi var tvungna att ha. Jag var helt lyrisk, så jäkla häftig location, bil och väder, totalt perfekt.

Så jag var all over the place och plåtade, bilderna jag såg mentalt innan, var upp till bevis nu att få till fysiska bilder och förutsättningarna kunde inte vara bättre!

  • Vidvinkelobjektiv och Världens bredaste Jaguar!

Det sägs så, att detta är världens bredaste jaguar och den är något brutalt bred. Brutalt många linjer, former och veck också att tänka på, helst vill man inte reflekteras eller försöka använda de till sin fördel istället. Men bilen har tusen olika linjer, så här var det bara att vara kreativ och kötta på!

  • Gôtt att vara fotograf ibland!

Såg en perfekt vinkel, solens reflektioner i lacken och linjerna i bilen var perfekta. Var tvungen att gå riktigt lågt bara för att få bilden, var på millimeterna jag fick till den och resultatet blev riktigt bra! Håll utkik!

  • Jag plåtar och Pär putsar!

Okejra, förutsättningarna kunde lite bättre om man ska vara kräsen, var ju 4 ton pollen i luften just där vi var och vi fick putsa konstant för att underhålla bilen. Sen är det som det är, vädret kan man inte rå på, inget som tog över bilden ändå och den lilla snabbkoll vi gjort, var helt sjuk. Vi ramla av stolarna bägge två, så jäkla kul det blir som man drömt om inatt och sen barnsben, till och med bättre 😀

  • Pär putsar vidare och jag planerar nästa sekvens..

  • Jäkligt bra selfie, bilen 4 mil bort och jag är avklippt!

Vi köttade på i 2h solen gassade och bilderna smattrade. Man skulle kunna fotografera bilen i all evighet, finns så mycket linjer och vinklar att man blir galen 😀 Men det fick räcka här, vi hade ett trumfkort kvar i fotoplanen och la 20 min på den.. Blev episka bilder.

Tyvärr kan jag inte visa allt för mycket, bilderna är iallafall helt sjuka och ska bli riktigt kul att redigera ihop. 653 bilder togs och vi kommer ha ett rejält arkiv efter det här 😀 Underbart!

  • Teaser bild.

Så ja, hundratals bilder att gå igenom och arbete finns det gott om. Kommer bli helt sjukt bra, jag är så säker och taggad på att gå igenom alla bilder. Måste dock hålla produktionen lite hemlig några dagar, men kommer definitivt uppdatera er här på bloggen med massor av bilderna!

Först dock, så ska jag redigera filmer för Kina-projektet och skicka ett utkast på 3 filmer till Ragnar för att diskutera utifrån!

Ha en fin fortsatt söndag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *