Påväg till Jokkmokk

IMAG0703

Natten var rätt kort, vaknade från 01 och fram till 04:30 med ca 1h intervaller. Var vell nojjig att missa flyget, rätt gött ändå att få somna om och sen ligga dra sig 20 min till att gå upp för smoothie. Riktigt segt egentligen att gå upp 04:30, men var inte så farligt och rätt pigg ändå. Drog och hämta Oscar vid 05:10, filmningen är igång och ni kan tyda konturerna av Gopron på Dashboarden, spännande!? 😉

IMAG0704

Torsby flyget var ju fränt, typ ensamma på flyget och kändes som ett modellplan haha Cockpit var öppen dörr då han var under utbildning och därför satt en man bakom. Resan gick bra, modellplanet är lite mer känsligt för turbulens, stolarna inte jättebekväma och vi mellanlanda i Hagfors. Starten är ju de bästa 😉 Idag blir det X 3..

IMAG0709

Hyfsat dimmigt i vackra Värmland och såg ganska rått ut också. Oscar somna ganska fort, jag somnade sent och vakna ganska fort av ” vi går in för landning Arlanda” Ca 1h resa, helt perfekt, smidigt och enkelt.

aaa-1

Vira omkring lite på Arlanda för att finna rätt Gate och Terminal, även var fasiken skidorna skall lämnas in och även släcka hungern.. Råkade checka in väskan lite väl fort innan jag kom på att maten är ju i den väskan :/ Men de blir ju nice i Luleå, då har jag ju matsäcken där 😀 För nu tog vi en kaffe och smörgås på flygplatsen och bara sitter o chillingdilling!

Avfärd Luleå 11:30

” Flyg, flyg, överlev! ”

Tom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *