Påväg mot Örebro

bob_jack_wadk15

  • Bob & Jack Impola

Vi är på väg till Wadköpingsloppet som Bob vann vackert för 2 år sedan tror jag. Brynts ska staka hem skiten i år är planen och jag är med för mestadels pyssla High & Low. Ska väl också åka några skidturer och hjälpa till under tävlingen är planen 🙂

 

THROWBACK FRIDAY!

20141219_061717-1

  • Anslagstavlan på skolan

Efter upprepade tillfällen hade någon/några klottrat på skolan jag gick på för några år sedan. Klotter som var riktat mot 2 personer och det var inte fina ord. Riktigt tragiskt och läskigt att se sådant hat. Ena killen var elev och den andra var vaktmästare. Tråkig avslutning på läsåret för julavslutning..  Jag fick en idé.

Kl 05:00 hade jag flirtat in mig oss städerskan som släppte in mig, sista dagen av skolan och alla elever/personal skulle va på plats.  Kring kl. 7-8 började folk trilla in, fort blev det en snackis och de flockades runt anslagstavlan. Jag hade samlat massor av bra citat om vänskap, kärlek och budskap. Den stora frågan som var i luften, vem har gjort det?

avslut

  • Den här texten satt bland annat uppe, flest antal av den.

Vi hade avslutningsceremoni och samlades i stora rummet. Det började med elevansvarige höll ett tal, ett tal om just anslagstavlan och vem som har gjort det. Han visste ju bara inte vem det var som gjort det. En applåd hölls och alla kollade på alla. Elev som personal. Ingen steg ju fram… .

 

Klass för klass gick upp och visade sina bästa bilder samt visade några videoklipp. Lättsam stämning och skratt delades i rummet. Sen var det min tur.

Jag rev av en kingfilm och visade några bilder, pissnervös och samtidigt rakryggad av stolthet till vad som komma skulle..

Untitled

  • Så stod det på mitt papper.

Jag visade min bild på engelska versionen på projektorduken och sa ” Det var jag som har satt upp bilderna ”

Efter det kan jag inte förklara situationen, så mycket känslor i publiken och en sån stolthet att ha gjort det. En lättsamhet i kroppen och man blev varm i hjärtat över vad gemenskapen betyder!

 

Sen sa jag ” TA INGEN SKIT & FUCK YOU SOM KLOTTRAR ” pekade dubbel fuck you, slog igen datorn och drog hem för att duscha till jojkmusik.

Nu är vi på plats i Örebro, vi hörs sen!

Good bye with pride
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *