Påväg mot föredrag

Bild 2017-04-05 kl. 10.29 #2

  • Klurar på hur jag ska få en catchig inledning

Då var dagen kommen, kl 13:35 äntrar jag ”scenen” och skall berätta om min resa. Jag skall ta med eleverna på en resa från uppstarten, varför jag startade företag och var jag är idag. Jag har aldrig räds åt bokföring eller det ekonomiska. Problem är saker man inte lärt sig än och livet är en enda stor lärdom. Ska bli jätte kul att få berätta om resan, blir glad själv när jag satte ihop mitt föredrag och skall förmedla det på bästa vis. FÖR, när någonting är kul & givande, kommer allt gå mycket bättre. Så det kommer bli grymt.

Jag ska rocka dom av stolen till en början tänkte jag, väcka ungdomarna med lite High & Low och sedan bild för bild, från studenten till idag! 🙂

Har fått lite frågor från olika personer om föredraget, så jag tänkte lägga upp det här på bloggen sen ikväll/eftermiddag och låta er ta del av det. Föredraget kommer publiceras med  2 filmer och ett gäng bilder, blir lite förkortat med förklarande text. Jag kommer inte gå igenom hela föredraget, men tänkte ge er en helhetsbild på min resa och de ” problem ” man stöter på längs vägen. Det är aldrig riktigt rak väg till framgång. Så håll utkik ikväll, vill man höra hela historian så får man boka föredrag 😉

Ta hand om naturen, jag cyklar till skolan!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *