Pausar lite!

  • Målar lite..

Igår tog jag en paus från bloggen och generellt egentligen. Höll ganska lågt tempo dagen rakt igenom och det var något som va välbehövligt. Skickade iväg fakturor, pysslade lite med företaget, åt god mat och hann måla lite i min bok. Sist jag hann måla i den var i Maj när jag var i Portugal, sick. Nu satt jag och målade, kollade på Johan Olssons 5-mil i Val di fiemme och hade en egen liten mysdag helt enkelt.

Något som också var kul att när jag blippa på klippet på Youtube, så kom min reklamfilm från tunneln som annons och var en helt annan grej att se den från denna vinkel. Idag Onsdag kommer den börja sändas i TV3 & Kanal 5 så lär nog ha på TV:n i bakgrunden ikväll 🙂 Fränt.

  • Tillbaka på banan igen!

Efter en fin natts sömn åt jag frukost och sedan begav mig ut i det vackra vädret. Solen värmde, cykeln var nyservad och flöt på vackert i skogarna. Började i Gräsberget, tog mig mot Valberget på olika stigar och väl där cyklade hårda 7:an innan jag avslutade med styrka på utegymmet. Hade tankat ner några poddar också här är mina åsikter:

Ur spår – Stina Nilsson: Jätte kul initiativ och grymt med stjärnan först som gäst i podden. Men jag lyssnade kanske 30 sekunder innan jag inte orkade mer. Först och främst bedrövlig musik i början och något de följer upp med än sämre ljudkvalité. Jag bytte helt enkelt podd direkt, jag pallade inte lyssna på den dåliga kvalitén och blev helt enkelt besviken. Gör om gör rätt!

Nemo möter vänner – Peter Jihde: Intressant tänkte jag att lyssna på Jihde och höra någon annan vinkel. Dock så tröttnade jag även här fort. Nemo var ingen riktig reporter, extremt långt reklamprat om sig själv och mycket hade jag redan hört om Jihde. Så tyvärr lyssnade jag inte så mycket mer och gav även upp den.

Fick bli musik resten av passet, lär la testa några nya nästa gång eller vänta till Måndag Diabetespodden kommer igen 🙂

  • Magiskt ljus i Valberget.

Wow är det såhär det känns ha fritid och lite ro i vardagen. Nyss ätit en grym lunch, träningen är gjord och klockan är 15:00.  Vad ska jag pyssla med resten av dagen? Tjao, ska fixa en film och skicka iväg, ett nytt projekt jag tänkt testa vill jag också göra och antagligen bara njuta av det. Snart drar det igång igen, så då lär man vara på tå. Ska också steka upp pannkakssmeten jag gjort, blev visst till en hel armé och jag behöver käka pannkakor några dagar framöver 😀

Projekten som stundar är just nu fortsatt i hemlighet, hoppas komma lite längre planeringen snart och kunna presentera så snart som möjligt. Måste bara falla lite saker på plats så jag vet konkret vad som ska skapas och produceras. En positiv sak (tror jag) är iallafall att en förhandling blivit förflyttad till chefen istället för marknadsansvarig. Jag tolkar det positivt iallafall och hoppas på ett samarbete, jag är nämligen grymt tagg!

King, tack för idag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *