Pa-Pa-Paradise

  • Men se vilka förutsättningar vi har i Hovfjället 😀

Älskar Torsby när det är såhär, prognosen visade mulet men när solen började skimra genom gardinerna började det kittla i kroppen. Morgonen började nämligen med lite jobb, skönt att göra en sittning tidigt, komma iväg och träna för att sedan avsluta projektet innan det blir för sent. Så blev min plan helt enkelt för dagen!

  • Vägslutet med värmande sol.

Skulle inte vilja kalla det vårväder som folk börjat med, men en toppendag och kroppen tändes bättre i spåret. I de värsta backarna tjuvskejta jag eller benskejta, tog det allt i lugnt motionärstempo och låter kroppen få sin tid för återhämtning. Åkte runt och tänka massor idag, reflekterar samt framförallt njuter i sån här miljö! Jag älskar vinter!

  • Ryssen blev lämnad hemma och idag var de Sockertoppen IF som gällde.

Åkte nästan 1.30 och det är ett stort fall framåt för mig just nu. Kroppen tar sig sakta men säkert tillbaka, även om jag ville åka mer, så avbröt jag här och tog mig hem för lunch. Efter lunchen har jag redigerat och förhoppningsvis klar med den sista tighta deadlinen innan helgen. Positiv känsla att gå in i helgen med ett rent schema och tid för vänner. Längesedan.

Så ska skicka iväg det nu på eftermiddagen, handla för helgen och tänkt städa i lägenheten om motivationen finns efter det.

Hur ser det ut framöver?

Vasaloppet – Telefonmötet handlade om ett företag och något de vill ha dokumenterat under loppet. Inget helt spikat ännu, så väntar in deras briefing och budget, för att sedan kunna presentera här när det är bokat. Ellers blir det redigering för Visma Ski Classics i vanlig ordning.

Run Forest, run! – Hemliga uppdraget, jag har nämnt det förut och det är faktiskt tre tillfällen. Uppdraget jag måste komma i form till och den resan är påbörjad. Första drabbningen är slutet av April, så har god tid att få tillbaka formen och va i toppslag för tävlingen. Mer än så säger jag inte 😉 Jag har haft flertal telefonmöten med deras kontaktperson och kommer erhålla briefing i månaden här någon gång. Föst då kommer jag presentera uppdraget!

Portugal – Ja, vi åker till älskade Portugal i slutet av månaden för att fira mormor och min födelsedag. Härligt att komma iväg, åka lite rullskidor i bergen och surfa med brorsan under dagarna. Siktar nog även på att åka dit igen i Maj, blir nog en längre tid och ska agera träningsläger, men inget bokat ännu…

Hade fint folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *