Österund Classic

  • Kort produktion från tävlingen.

Egentligen var på vi plats för att filma allt runtomkring tävlingen, men vi behövde följa Dahl och därför behövde jag filma material från tävlingen. Kunde slänga ihop denna korta highlight från tävlingen som Anton Karlsson & Britta Johansson Norgren vann. Vad gjorde vi då under dagen?

  • Ulrika tillsammans med renen Frost.

När åkarna var långt ute i spåret, passade jag på att filma på ”eventområdet” där det både var renar, hästar, cirkus och grillplats.

  • Robin och hans idéer.

En kul händelse som tyvärr inte kom på film, var just att när Robin hoppade upp på hästen och skulle rida iväg till ”startplatsen” filmsekvensen. Så råkade han ”sparka” till hästarna som man gör för att sätta de i galopp. Grejen var att när Robin gjorde det sparkade han istället av Robin och han flög i backen 😀 Kanske inte helt smart att rida baklänges då och Bryntesson lärde sig nog en läxa 🙂 Vi filmade baklänges ändå och filmen publiceras imorgon under kvällen.

  • Barnen klarade ridningen galant iallafall 🙂

 

  • Robin käkade godis med renen Frost.

  • En otroligt vacker dag i Östersund.

  • Britta Johansson Norgren i det fantastiska ljuset.

En sådan vacker dag har jag aldrig beskådat i Östersund och Robin själv var mäkta imponerad. Innan prisutdelningen hann vi ringa in Britta som ställde upp för en kort videosekvens för vårt stundande projekt. Sveriges långloppsdrottning, fantastiskt ljus och härlig film, kommer bli grymt i slutprodukten som kommer på fredag.

Kl är 23:50 och snart dags att vinka adjö till lördagen. Full fart från start, mycket bra filmmaterial och nu massor av redigering att göra. Men flyter på bra och vi ligger hyfsat i fas ändå. Det ryktas filmas inbjudan till Sockertoppen 2018 imorgon och vi får ta planeringen över det på frukosten.

Råkat beställa mer saker till julafton också, julklappar till företaget alltså 😀 Håll utkick 😉

Julveckan imorgon, sjukt!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *