OS & X Games

bloggen

Efter en mycket hektisk, fantastisk och fin vecka under SM i Piteå är man nu tillbaks på kontoret. Vill börja med att tacka samtliga för all god respons och att se mina bilder sprids samt uppskattas. Åkare allt ifrån Teodor Peterson till Team Tricepz har använt mina bilder, kul att se bilderna hos aktiva och att ni gillar det jag gör. Tack!

Väl hemma nu kan jag äntligen släppa mina 2 nya STORA uppdrag! Jag kommer om åka upp till ungdoms OS för att följa vår åkare Moa Olsson och det svenska landslaget i skidskytte tävla. Otroligt kul att få vara där på plats och arbeta under ett OS, en riktigt stor utmaning men är otroligt taggad och ser fram emot det. Kommer bli riktigt tajt då jag kommer filma på Svenska Rallyt förmiddagen, för att sedan slänga mig i bilen mot Invigningen av Ungdoms OS i Lillehammer på kvällen nästa Torsdag. Full fart, precis som det skall var 😀

Sen även uppdraget att åka fota under X Games där jag kommer följa min vän Emma Dahlström under Oslo tävlingen senare i Februari. Aldrig fotat extremsporten, men heeej, vad vore livet om man inte tar an sig nya utmaningar och prov 🙂 Kommer bli grymt kul att få vara där på plats, känna av stämningen och kunna leverera nya nivåer av bilder T-W Media style.

Sen i övrigt har jag fullspäckat under Februari med fler uppdrag, filmer och roliga utmaningar. Skall även försöka få in några egna idéer och kreationer, men jag får se vad tiden ger. Tur är, jag gillar inte sova, så det gäller va effektiv om dagarna helt enkelt 😀 Men mer info kommer om det 😉

Kan även finnas möjlighet att få hänga med T-W Media, att hjälpa mig som assistent och vara en del av arbetet. Men det är inget jag kan ge besked om redan nu. Nu måste jag fokusera på helgen, König Ludwig Lauf har blivit inställt i Oberammergau, förhoppningsvis flyttas det men det innebär lite komplikationer. Vi får se!

Vi Hörs
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *