Orsa Day 1

  • On the road again!

Jajjemän, efter en fantastisk kväll igår och massor av skratt, satte jag all utrustning på laddning under natten och la mig till kojs trygg samt förberedd. Packade i ordning allt, inte ett minneskort kvar i lägenheten och packade ner allt i bilen under morgonkvisten. Smoothien var preppad, kaffen laddad och bilen fulltankad, mot Orsa!

Under bilens färd hade jag några telefonmöten, klurade på några tankar och lyssnade på god musik, resa är bra underbart ibland 😉

  • Inkastad i teammöte från första sekund.

Direkt vid ankomst tog vi teammöte, olika värderingar och planer delades. Lager 157 Ski Team är otroligt smarta när det gäller grundidéer och visioner i teamet. Korten på bordet, ärlighet och en kort briefing från mig. En brief från mig med summering av första filmen, vad som ska filmas inför avsnitt 2 & 3 och vilket tema vi kommer arbeta under framöver. Inte klart riktigt antal dagar här uppe, men spontant ser planen ut att vara på vägen hem under tisdag.

Stora äventyr planeras onsdag, men mer om det senare 😉

  • Byter perspektiv mot Orsa Grönklitt.

Efter vårt möte hade åkarna möte inom teamet, så då passade jag på att köra lite drönare, skicka faktura och svara på mejl. Gäller att vara aktiv om dagarna! Fina bilder blev det kring Grönklitt, mäktig liten topp och vädret bjöd upp till dans 🙂

  • Klart man hänger med!

Under eftermiddagen var det 1,5h löpning A1 på schemat och givetvis hänkade jag på. Formen kändes god, otroligt varmt och hade med kameran för lite intervjuer. Man blir ju bortskämd med detta väder alltså, på måndag ser det dock ut som att det vänder och faktiskt, något jag ser fram emot.

  • Badpojken Karlsson!

Under passets gång passerade vi några tjärnar och sjöar, så några passade på att doppa sig i denna kvällsvärme. Humöret på topp hos samtliga, så det här kommer att bli bra under dessa dagar!

  • Andreas berättar om sina matlagningskunskaper.

Oh jäklar vad vi skratta, Andreas ”honken” skulle passa väldigt fint i något matlagningsprogram på tv. En riktig stjärna i köket och en klass för sig. Härligt med glädje under passen, stegen blir lättare och tiden går fortare. Passet var väl trots det bara njutning ändå, otroligt fin löpning i skogarna och plankorna över myrarna här i Orsa.

  • Kikar lite isbjörn!

Vi grabbar tog en liten extratur och sprang förbi isbjörnarna. Solen gassade hela passet och vi fick ihop 1,5h tillsammans. Mycket fint, aktivt arbete och fick ihop mina intervjuer jag behövde.

Fler intervjuer gjordes under kvällen, käkade gott och nu snart möte inför morgondagens pass, Vasapasset.

Blir spännande det här 😀

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *