Orkade inte hålla mig

DSC_0086

Blev så himla taggad på skate när jag kom hem från tävlingen, så letade fram kläderna i flyttkaoset och plocka ut skateskidorna som legat hela vintern. Tekniken var bedrövlig till en början, men satt fint i backarna när jag testade att trycka på lite. Kroppen svarade bra också, kul.  Efter något varv på stadion, chansade jag på vägslutet…

DSC_0087

Vägslutet var precis åkbart, mina skate är ganska slitna så funkade fint. Men wow vilken upplevelse jag fick. Där rallyt gick, hade det blivit perfekt skare och solen log på fint. Vände borta vid vägslutet och upp hit för att leka. Körde överallt här, fick tillbaka glädjen på längdskidor igen 🙂

DSC_0088

Åkte upp på vägen och var riktigt spännande på nervägen, hårt packat snö och det gick som ett skott! Åkte till stadion igen för 1 varv och sedan samma runda här igen på vägslutet. Åkte ca 1,5h och kändes bra. Hade velat åkt mer, men var tvungen hem och fixa. Skate blev inte så mycket då tekniken var borta och mer av stakningen.

Avrundade dagen med en god middag hos Far & Mor som bjöd till med entrecote. När Mello började på tv. Åkte jag hem.

Solskensåkaren levererar =)

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *