Organiserat kaos!

Bob

  • Bobs tackkort som blivit beställt

Fler och fler tackkort rullar ut från T-W Media fabriken. Gick dock lite väl snabbt förut när jag råkade beställa fel bild, 15 stycken dessutom. Men men ordnade det enkelt, ”tyvärr” är tryckeriet jag beställer ifrån, digitalt och därför 200:- rakt i sjön. Men men, kanske lärde sig något av att inte samtidigt hålla på med 4 projekt samtidigt.

Idag har det varit allt möjligt under arbetstimmarna. Jag har gjort presentation till Jihde, telefonmöte med O-Ringen, telefonmöte med Matti ( kollega ), telefonmöte med Visit Värmland, bokföring, tackkort och allmän strukturering för firman helt enkelt. Gått i ett idag, började kl 09 och nu är den 23:00, jag är fortsatt inte klar. Det där med att packa i tid, passar tydligen inte mig 🙂 Men det har ändå gått bra idag, fått mycket gjort och lite kvar som jag tänkte pyssla med. O-Ringen filmerna jag ska redigera ihop, ska va klara 28 April, så han undrade ” Hinner jag verkligen klart? ” Därför bestämde jag mig att redigera ihop dom redan ikväll och leverera dom nu! det stavas L-E-V-E-R-A-N-S. 😉

Även gjort klart filmen för SERNEKE och den skall med på kvällens sista utskick. Publicering inom kort gissar jag på 🙂 Erhåller imorgon en ny offertförfrågan på nytt jobb och skall skicka tillbaka den direkt tänkte jag under kvällen, får se lite hur schemat går imorgon. Åker ju till Kristinehamn imorgon och därför lite oklart hur spelbar jag är. Kommer uppdatera om det hur det går med den offerten. Det är 3 dagars iallafall i Juli. Vore grymt kul och jäkligt bra, för då har jag fyllt Juli månad med arbete.

Sista rycket!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *