Ordnar|Pysslar|Donar

  • Pär Edqvist – PE Custom.

I dagarna här efter vandringen har det verkligen varit upp och ner, gått i ett och ”hankigt” som man säger på vârmländska. Leveransen till Salomon & XXL blev iallafall skickad i god tid och samtliga parter var mycket förnöjda. Härlig känsla och grymt kul att göra dom tillfredsställda. I övrigt har det också varit telefonmöten, vanliga möten och mycket fixande ikring. När man är borta från kontoret ligger allt där hemma på ”vila” och man får ta itu samt hämta ikapp när man kommer tillbaka. Men flutit på fint, jag har byggt upp ett litet schema för veckan och ändå rullat på bra.

Varit förbi Pär Edqvist på möte och hämtat lite saker till Caddyn också. Vi planerar samarbete just nu och tyvärr inget ännu jag kommer gå ut med hur det kommer forma sig. Men hade med kameran när jag ändå var där och knäppte några bilder. Otroligt svår bil att plåta, så mycket vinklar och man får en utmaning att få till det på bild kontra vad man ser i ögonen.

  • Pär Edqvist – PE Custom.

Bägge mina bilar skulle jag vilja ha så här ren och shiny, får la till och planera in det i veckan. Audin behöver väl bara spolas av egentligen, men Caddyn måste först spela och monteras ihop allt jag plockat isär. Caddyn kommer jag pyssla med nu efter lunch idag, mycket som måste göras och på Lördag gör den premiär på Hovfjället Trail Run. Mer info längre ned.

  • Pär Edqvist – PE Custom.

Så planerna och idéerna diskuteras med Pär, siktar på att komma ut med mer info nästa vecka och tills dess fortsätta i vardagen med allt annat jag har i luften!

På Läger Med Lager har vi bestämt att vi skippar lägret i Ulricehamn som pågår i detta nu. Vi väljer att lägga kraft på lite andra idéer, vi flyttar de dagar till att snö finns på backen och jag ansluter nu istället till dem nästa gång under Klarälvsloppet.

Levererat film till Viktor Thorn också, några bilder har jag publicerat redan och filmen kommer inom kort. Jag publicerar efter han lanserat den, kommer att göra två olika, men just nu bara en klar.

Tillsammans med Gabriel Strid & Emil Nykvist har jag nu bokat in resa till Portugal, kommer bli mycket resande i höst och denna resa är mitt egna projekt. Mer info nästa vecka.

  • Punk-Style och Rock’n’Roll på Hovfjället Trail Run.

Under Hovfjället Trail Run kommer jag både spela musik från bilen och skapa grym stämning under start & målgång. Jag kommer också ha en mikrofon i handen och leverera information, intervjuer samt massa annat kul inför start. Ska skapa en grym stämning i den fina miljön där uppe och ta emot löparna i Valberget. Kommer multitaska som i vanlig ordning med att fotografera också, planen är satt och vädret ser bra ut.’

Kommer mötas upp på Fredag igen och förbereda nere vid målgången. Jag ska testa ljudet i bilen, dra lite kablar och få ordning på speaker systemet i tornet. Grymt kul att få rollen som fotograf, speaker, dj och även den som kramar löparna vid målgång! Just det, exakt, krama. Johan Norbäck vill att samtliga löpare som kommer in i mål ska få en kram och känslan de är hjärtligt välkomna i mål efter en grym prestation. Leden har jag sprungit många gånger och jag vet precis va de går igenom. Absoluta eliten kommer springa på 2h, men samtidigt de som gör det på +5h är hjältar i mina ögon och förtjänar en kram efter deras prestation.

Allt ovan är skrivet 10:40, nu lär jag vidare i dagen.

Pysslar med bilen sedan senast skrivna, kopplar i mer power och ett extra batteri. River mattan, dämpar ytterligare och allmänt småpyssel i garaget.

Tiden springer iväg och jag köttar på bäst jag kan. Vid 17:00 ska jag iväg på en grej, tänkt träna efter och sedan kvällen får återspegla sig själv. Får se hur planerna går!

Peace and love!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *