Only bloggin when it’s shining!

IMAG0823

Dåligt med bloggande pga hård träning och sällan WIFI, prioriterar annat helt enkelt än att blogga 😀 Men här kommer alltid något 😉

Resan var nära att inte bli av först, inget pass ingen resa. Super jävla snabbt till Karlstad T/R och sedan till Gardermoen, provisoriskt pass och en jäkla start på resan. Puh, men det är en historia ja inte orkar skriva om..

Day 1 blev en mycket fin löptur på 2 h 40min och avslutades på stranden. Vi virade omkring lite för att utforska löpvägar och sedan slutade med att vi fick simma tillbaka till vårat place. Mat ute på hamnen och en mycket fin bärs som att fira vi klarade det hit.

IMAG0836

Sedan stack vi mot bergen, vi började dra in moln men vi var fortfarande riktigt sugna att ta höjdmeter och med den fantastiska vägen kunde man ju inget annat göra än att fortsätta uppåt!
Vi hade dock varit mycket optimistiska med tiden.. Det blev att köra sista 1h i mörker och vi var hemma ca 22:30, bäcksvart 😀 Men en fantastisk tur och mäktig utsikt över bergen, dock lite väl långt och vi fick ihop 7h på första träningsdagen, nu jävlar va lägret igång! 😀

IMAG0841

Dag 2 var löpning 2 h och skate 2h på eftermiddagen, sen under dag 3 drog vi årets rullskidstur. Vi lämnade ca 09:30 och kom hem 18:00, kring 7h aktiva rullskidstimmar i klassiskt och kändes som vi sett halva Portugal. Bergen bjöd mäktiga stigningar och mycket utmanande utförskörningar 🙂 Men var en mycket fin dag nu efteråt och när vi kom hem satt vi bara på trottoaren, jag var tom på energi men ändå förvånande pigg över att ha klarat den turen med den känlsan kvar ändå i kroppen.. Så på 3 dagar hade vi kört 17h, sicken jävla start!

vlcsnap-2016-05-08-15h25m00s213

Dag 4 var vila för min del och Oscar pumpa på intervall/lite styrka. Dag  5 (idag) blev fantastisk löpning längs stranden och vädret var riktigt magiskt, Solen skiner på bilden, men regnar i bakgrunden. Solen följde oss i stort sett hela passet bort till grannbyn och inte många droppar som hamnade på oss. Men glädjen blev kortvarig.. Iallafall för Oscar.

DCIM100GOPRO

Oscar skadade hälen under löpningen när vi friklättrade lite klippor, han fick vända hem medans jag fortsatte mot Portimao. Jag hade tidernas löpning och vände sedan tillbaka för att hinna ikapp den haltande soldaten. Vi slog följe hem och klockan stannade på 2 h fin löpning. Nu Café häng och solen värmer, siktar vell på ett till pass i eftermiddag och sedan lugn kväll. Skall vara någon Karneval här nu kring 15, vi får se vad det blir!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *