Omstart

  • Dji Mavic mekande och rivigt kaffe.

Helgen har varit fantastisk, gårdagen hjälpte vi Oliver städa och hängde på balkongen. Vi skrattade så magen smärtade och tårarna rann, det är inte ofta såna stunder kommer och de värderas varmt i hjärtat. Allt har sitt slut och idag när jag vaknade, trodde jag att omstarten på en ny vecka skulle vara lite segt. Faktiskt inte, gled upp ganska tidigt, åt fin frukost i soffan och sedan satte mig för lite arbete. NicoKing bjöds in för en rivig kôppenkaff och vi började pyssla med drönaren. Så fixade med den, la på laddning och fortsätter senare efter photoshoten60 Nord. Vi drack kaffe, snackade, lyssnade på musik och hade det allmänt gôtt.

  • Pionjären från Ärtemärk.

Nico spelade lite gitarr också, jag passade på att arbeta och pyssla lite i farten. Trevligt med sällskap samtidigt man gör betar av plikten på ” to do list ”. Där stod det film redigering/leverans, skicka offert, mejlande och skicka faktura. Flöt på super och perfekt under en sådan här tråkig grå Måndag..

Nu tänkte jag packa väskan, åka upp och träna lite innan vi sätter igång med plåtningen. Ska fota nya personalbilder för 60 Nord och då kan ja träna lite innan. Inge sugen på rullskidor idag, så då blir det perfekt med att gå in och förhoppningsvis få lite ny energi innan plåtningen. Kvällen vet jag ej vad den eskalerar till, vi får se.

Skrev detta 14:10 och fortsätter efter ha kommit hem.


  • Hämtade ut posten 🙂

Fick några band, selfiestick och en t-shirt att hämta i postlådan på väg till träningen. Gillar ju färg som ni säkert redan märkt och förhoppningsvis kan jag göra premiär i t-shirten i veckan. Ringde även Farmor och kollade läget. Himla söt hon, för hon hade haft en mardröm där hon glömt att mata pôjken sin och vaknat i panik att han va svulten. Kan de bli mer stereotypiskt en farmor? Gullig!

  • Bringing som gains.

Åkte upp till 60 Nord lite tidigare och körde ett eget pass innan plåtningen. Körde överkropp med några blandade övningar och avslutade med någon intervall på Ski-Ergen.

  • Time for photoshot.

Tyvärr kunde inte alla instruktörer vara på plats, men några iallafall var där och vi plåtade generella profilfoton. Bra blev det iallafall och alltid lika kul att jobba med Sarah o c/o.

 

Kvällen blir hyfsad lugn med lite uppdateringar av program på datorn, fixa med modell-planering och styra ihop veckan lite.

Härligt väder!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *