Oh jesus

_20170116_204851

Kul historia bakom bilden som kräver förklaring!  Kardin insisterade på att ta genvägen ner via slalombacken, aja tänkte vi ” why not? ” då tar han fart och slänger sig huvudet först och på rygg. Glidandes ner till botten och stolt över sin prestation! Mäktig haha gillar också Bloms hållning med händerna bakom ryggen, mysig farbror.

DSC_0862

Vid lite tips fann vi ett häftigt hak som kunde hjälpa oss. Vi behövde en tårta till Martin och ha till middagen under kvällen.

DSC_0863Voila 😉

DSC_0864

När tårtan var i hamn, ville Blom ut och träna. Han frågade om lite sparring, som vanligt säger jag aldrig nej till att supporta grabbarnas träning och hängde med ut.

DSC_0866

Egentligen kan man vell kalla det intervaller.  Varierade längder,  lutning och tider. Men det var inte någon barnlek vi pyssla med! Bra jobba Blom!

DSC_0871Svinkass bild, men vi va ute till mörker föll. Jag myste mest omkring och sparra Blom jag 🙂 men smög in några impulser då!

 

Trevlig middag och fin avrundning på bra dag. Oh jesus så trött nu och siktar på sömn! Sorry för blogginlägg via mobilen.

One for the go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *