O-Ringen Day 6

DSC_0748

 • T-W är på plats igen.

Jajjemän, efter ha arbetat 19h igår, så bokstavligt talat flög jag upp då Matti kikade in i sovrummet och jag fortsatt sov. Vi hade lite  olika tidsplaneringar och jag ville få maximala tiden sömn för en krävande dag. Jag satt uppe 2h längre än Matti och tänkte va jäkligt effektiv från start. Vi åkte iväg för att vara på plats hos familjen Westerlund klockan 07:30 för att filma lite intervjuer, klipp och frukost. Helt fantastisk familj att träffa, bra feeling direkt på morgonen och vi har nu riktigt bra arbetsflöde. Man var trött, men väldigt glad över ett intressant tema för dagen och en mycket härlig familj.

Jag hängde med dom på bussen mot stadion och på bussen fick jag en idé. Jag frågade busschauffören om jag fick låna mikrofonen för att göra ett uttalande. Bussen var nästan fullsatt, jag bredde på med vârmlândskan och lättade upp stämningen med några skämt om Värmland, dansband och traktorer. Iallafall, fick iallafall hela bussen att säga Välkommen till dagens film, idag tänkte vi följa familjen Westerlund ”

O-Ringen miniatyr 5

 • Familjen Westerlund!

Helt fantastisk familj,  härligt söta och roliga barn, med väldigt trvliga o mysiga föräldrar. Alla älskade orientering och de var allihopa från Örnsköldsvik samt aktiva med arbete för Orientering 2018. Tjejen Ellen till vänster hade en funktionsnedsättning och har halva högra kroppen nedsatt. Tårna kan inte röras, foten kan inte vinklas uppåt och armen har ingen styrka. Ellen är min nya idol.  Hon var så jäkla tuff, stark och motiverad liten tjej som orienterade, åkte längdskidor och var så otroligt glad o söt. WOW. Man kunde verkligen falla föralltid in i hennes ögon, så himla vacker personlighet och oerhört med respekt & imponering av hennes fightingspirit.

När vi filmade & redigerade, hade både jag och Matti tårar i ögonen. Vi visste vad det här skulle betyda för dom och var så underbart att skapa det här med känsla för de.

DSC_0750

 • Massor av orienterare i skogen.

Var ute och filmade lite drönare i skogen också idag. Tog ett moment när jag stannade upp och bara njöt av miljön. Hundratals orienterare med ålder mellan 5 & 90 år springer runt om mig, mitt ute i ingenstans djupaste skogen i Arvika och det var så himla mäktigt. Trevliga också, många som hälsade, några stannade till och kollade drönaren till och med. Jag älskar den här sporten.

 

DSC_0752

 • Se på den här gemenskapen, imponerande.

DSC_0753

 • Tog en liten minibreak hemma.

När vi väl kom hem, vilket var ganska tidigt. Så tog vi en minibreak och la oss ute i sofforna. Solen sken, fåglarna kvittrade och vi pratade precis om allt, förutom arbete. Det där är jäkligt viktigt och prata om något annat för att låta hjärnan slappna av. Sån otrolig påfrestning mentalt och spänning i kroppen att filma såna här stora arrangemang och ovetande om var egentligen orienteraren kan dyka upp i skogen. Så var skönt att lägga sig ner lite och snacka äventyr, skit och annat gôtt. Matti är en riktigt reko kill, digg!

DSC_0754

 • Filmvisning vid campingen.

Med otroligt stressande redigering, jag var på bristningsgränsen och min inre låga brann på bra ändå. Den brann på bra för att jag visste betydelsen för dom och vilken känsla den här filmen skulle förmedla ut i orienteringssverige på socialamedier. Vi har verkligen lagt ner våran själ i det här. Så när filmen var publicerad, så tog vi första bästa väg till campingen och samlade gänget för filmen.

20447269_10154844747033683_1427387005_o

 • Dags för visning!

Nej jag är inte sur, jag är bara trött 🙂

20502586_10154844747023683_1685260021_o

 • Uppskattad film 🙂

Här är en bild som betalar allt slit, arbete och engagemang jag stått för under detta projekt. Det här är därför jag gör vad jag gör och pressar gränserna. I LOVE IT!

20464954_10154844747028683_1632108636_o

 • Dom ville se filmen igen 🙂

20447084_10154844747018683_674224134_o

 • Ordet var succé.
 • Njut, sätt i hörlurarna. Tårar fanns i ögonen när den här filmen skapades.

Nu orkar jag inte blogga mer, vi ska fortfarande filma imorgon och leverera en film.  Våran plan för morgondagen är satt, kommer bli en lång dag men har ändå en good feeling för dagen.

Laste day, let’s go!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *