O-Ringen Day 4

 • Tidig start vid marinan!

Vid 06:30 ringde larmet, inte värst utvilade kanske, men ack så värdefull sömn på kontot. Vi mötte upp grabbarna på Övik marina & motor vid 07:00 och gjorde upp en plan. Vi skulle nämligen ut och plåta/filma på morgonkvisten. Så att man sovit lite, spelade ingen roll längre, nu gick man på adrenalin!

Så för första gången plåtande/filmande av vattenskoter, fick bli dagens  första utmaning.

Bildbomb följer!

 • I väntans tider.

Drönaren var vrång och behövde uppdatera sig innan avfärd. Grabbarna var iallafall taggade på en photosession 🙂

 • Värstingmodellen från SEADOO.

Vilket monster det var, 300hk och brutal acceleration. Man satt och log öra till öra, allt annat var som bortblåst och man kände glädjen ända ut på fingertopparna. Mäktiga bilder blev det, bra filmsekvenser och sedan lite lek, såklart. Fick testa den här maskinen och vilken upplevelse det var. WOW! Fick även testa den mindre varianten som var mer för lek och den var riktigt kul att svänga runt med! Nu vill man ju ha 🙂

 • Anton Niederbach var fixaren, stort tack!

 • Solsken, vattenskoter och arbete, kan de bli bättre?

 • En über-perfekt start på dagen!

Tröttheten var glömt, leende ända in i hjärtat och en mycket rolig morgon på denna dag. Vi filmade några sekvenser med drönaren som avslutning och sedan begav oss hemåt för att sortera material! Stack sedan ut på lite jagande av klippbilder, drog in till O-Ringentorget för intervjuer, mer klippbilder och den sena starten för stadssprinten!

 • Dagens restaurang, bakluckan!

Efter allt filmande vid O-Ringentorget försvann jag på ett litet sidoprojekt medans Viktor fixade käk. Den pizzan satt perfekt i magen, delades med V och vi kastade i oss innan starten på sprinten. Sprang sedan runt på sprinten och letade sekvenser, vinklar och publikbilder. Solen gassade och det var rejält varmt även idag. Otroligt vilken sommar det är och vattnet här uppe är knappt svalkande. Sverige blir en semestercharter framöver 🙂

 • B1 & B2 på sidoprojekt.

Efter publiceringen som var stressig, påfrestande och tight deadline, gav vi varandra en highfive och sedan var ute på språng igen. Tog en intervju, kollade in campingen och stack ut till nästkommande dags arena. Den var riktigt episk och grymt placerad i dalgången. Under dagen hade vi bollat några idéer om nästa film, i bilen ut kom vi på ytterligare idéer och vips så var vi igång och filmade igen. Vi som bara skulle in 20 min, blev nu borta närmare 2h och riktigt nöjda över vår filmidé. Så när vi lämnade arenan på natten, hade vi planen klar för kommande dag och film. Taggande och väldigt skönt att gå och lägga sig med.

 • Ute och jagar månen vid 23:00.

 • Nästan fullmåne bjöds det på.

Behövde en klippbild på månen, även om jag var väldigt trött, så var jag tvungen ut då jag inte kunde släppa den idén och sekvensen för dagen. Väl det gjort redigerade jag snabbt en film från sidoprojektet, sorterat lite material, plockat i ordning saker för imorgon och skrivit här. Nu har jag tänkt borsta tänderna, fylla på 4 liter vätska och somna in för morgondagen!

Kommer bli mycket löpning, episka drönarsekvenser, fint tema och förhoppningsvis en genuin tolkning i form av filmväg ifrån Viktor & jag. Det siktar vi på och jag är taggad trots min påtagliga trötthet! Let’s go!

 • Dagens film!

Får avsluta detta inlägg, måste knyta mig och samla lite sovtimmar. Ska försöka ta massor av bilder imorgon från produktionen, men idag har det varit lite småkaos och svårt hinna med allt man vill och avsnittet är prio 1. Ögonen står i kors just nu, så lär avsluta här.

Men vi siktar på’t imorgon och ge er en inblick i form av bilder på vår vardag här bakom produktionen!

Hade bäst!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *